torstai 1. joulukuuta 2016

Päivä nro 23

Oon tullut opettaneeksi koirille, että ne saa luut kun Eetu lähtee töihin. Kiki ei meinaa enää malttaa odottaa, vaan heiluu eteisen ja keittön välillä kun Eetu on aamuisin tekemässä lähtöä töihin. Hassu otus. 

Kiki joutui häkkiin, jotta Nemikin pääsi välillä ulos. 

Nemi kävi takapihalla pissalla, kiehnäili vähän ja joutui valokuvamalliksi (muttei suostunut katsomaan kameraan ;) )

edit. 20:27

Ei tämä blogin päivittäminen oikein nyt nappaa. Vaikka piti joka päivä kirjoitella seikkaperäisiä kertomuksia Kikin toipilasajasta.

Aamulla normimeno. Käytin Kikiä pikkupäiväkotilenkin, se kakkas ja pissas pari kertaa. Eetu käytti Nemiä sen ns normilenkin. Kun Eetu lähti töihin koirat saivat puruluunsa. Kun ne oli ne syöneet niin Kiki ei rauhoittunutkaan nukkumaan vaan päädyin käyttämään sitä aamupäivän aikana pari-kolme kertaa takapihalla. Parilla kerralla se pissas, kerran vaan hönöili lumessa. Sitten tosiaan jossain välissä käytin myös Nemin pihalla.

Päivällä jokusen tunnin koirat olivat joko nukkumassa tai muuten vain kohtuu rauhallisia. Hieman näytin kampaa Kikille, joka olisi halunnut syödä kamman. Päivällä käytin Kikin myös hihnakävelyllä, mentiin taas metsään jälkiä yms ihmettelemään. Sinne se myös kakkasi. Paluumatkalla tehtiin liikkeestä maahanmenoja, seuraamista ja seuraamisesta pysähtymisiä. Nuo liikkeestä maahanmenot olivat oikeasti ihan pysähdyksistä ohjattuja maahanmenoja, pointtina se, että koira menisi maahan myös sillon kun on mun vieressä kun olen seisaallani (ts toki kumarruin ohjaamaan sen maahan) ja sitten harjoiteltiin kestoa. Ihan hyvin reenejä saatiin aikaan. Minimaalista kestoaikaa toki tuossa vielä, mutta enpä mitään muuta oletakaan. Sitten tehtiin myös pari kasia.

Alkuillasta/iltapäivällä kun annoin koirille ruuat niin käytin Kikin vain pikaisesti pissalla. Haettiin samalla postit. Kikillä meinasi kilahtaa kun ei edetty minnekään. Ts kun ei lähdetty lenkille. Kannoin sen sitten postilaatikolta kotiin.

Illalla käytin koirat erikseen lenkillä. Ensin Nemin (kakkas ja tietty merkkaili monta kertaa), on sitä vaan kiva lenkittää kun ei ole sellaista säätöä kuin Kikin kanssa. Kikiä käytin sitten heti Nemin jälkeen. Kiersin sen kanssa saman lenkin ja sehän meni tohkeissaan kun haisteli Kikin jälkiä. Eli tämä oli sitten vesaistentie-välipyörätie-848pyörätielenkki. Jonka luulen olevan pikkuisen pidempi kuin pikkupäiväkotilenkki. Mutta siis kuitenkin lyhyimpiä mahdollisia lenkkejä mitä meiltä voi tehdä. Yhteensä molempien koirien lenkitykseen meni about kolme varttia.

Ei kommentteja: