keskiviikko 22. toukokuuta 2013

Eipä tiennyt tyttö

että mikä on synkkää vielä pari päivää sitten. 

Se, että Merri olisi joutunut erikoisruokavaliolle ja maksa tai munaiset olisivat saattaneet olla kuolinsyy koirallemme tuntuu nyt pieneltä. Vaikka ikävältähän sekin silloin tuntui. Ja tuskin nuokaan sairaudet mitään herkkuja ovat, tai olisivat olleet. Mutta olisi ollut hyvinkin mahdollista, että kolmen viikon päästä tehtävässä seurannassa veriarvot olisivat olleet taas oikiammalla tolalla eikä olisi ollut huolta huomisesta. Tai vaikka ois pitänytkin syöttää erikoismuonaa niin aikaa olisi voinut olla kuukausia tai jopa vuosia... 

Tänäaamuna Merri oli kolmijalkainen. Soitin eläinlääkäriasema Otukseen heti kun se aukesi ja sain puolillepäin ajan. Onneksi päästiin Otukseen eikä tarvinnu soitella kaikkia Oulun eläinlääkäripaikkoja lävitte tai ootella aikaa tai jotain. 

Merri arasteli polveaan. Koira rauhoitettiin ja kuvattiin. Tällä kertaa eläinlääkärinämme oli Maria Pohjalainen (Tiihosen Tiina teki Merrille sen vanhustarkin viime perjantaina). Maria teki diagnoosin, mutta kysyi vielä kollegoidensa eli Esa Soppelan ja Tiina Tiihosen mielipiteet asiasta. Kaikki olivat -valitettavasti- samaa mieltä. 

Merri heräilemässä röntgenkuvauksen jäljiltä

Diagnoosi: Todennäköinen luukasvain otj


7 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Tsemppiä Merrille ja omistajalle! t. Niina

MiiaS kirjoitti...

Voi ei... Olen pahoillani Merrin puolesta :( Toivottavasti ei etene kovin nopiaan ja toivottavasti Merri saa viettää kivuttomia aikoja. Tsemppiä!

Tarutuulten kirjoitti...

Voi ei, olipa kurja uutinen. :( Jaksamisia teille ja hyviä viimeisiä aikoja Merrille.

JaanaKo? kirjoitti...

Jaksamista teille. Hyvää yhteistä loppumatkaa.
terkuin Marjaana ja Topi-koira

Anonyymi kirjoitti...

Voi Merriä :(
Olen niin pahoillani ja surullinen puolestasi, Merri olisi ansainnut vielä hyviä vuosia. Jaksamisia viimeisiin päiviin.
t. Sari K.

Tuittu kirjoitti...

Koiranomistajana olemisen miinuspuolia :( Fidolla oli myös kasvain ja se oli muistaakseni vasemmassa etujalassa olkaluussa.

kennel utukan kirjoitti...
Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.