maanantai 6. toukokuuta 2013

Agitorstai

Torstaina oli sateinen ilta. Sade taukosi kuitenkin siksi aikaa kun mulla & Nemillä oli agireenit. Ensimmäiset ulkoharkat tälle "kesää". Metka kesä kun aamulla (sillon torstaina) satoi lunta... 

Uus ryhmä ja uudet kujeet. Ryhmässä outona ennestään tuntemattomana parivaljakkona joku espanjanvesikoira. Sitten on yks partis (jonka olen nähnyt aiemminkin mutta jonka kanssa en ole aiemmin reenannut yhdessä) sekä joltain aiemmasta kurssikaudelta tuttu koirakko (auspai-Tane). 

Kontista piti ottaa ratapiirros lämppälenkin ajaksi opeteltavaksi. Enpä sitten tiennyt mikä lappu mun kuuluu niistä ottaa, enkä viitsinyt häiritä Mikkoa joka oli vetämässä ed ryhmän reenejä. Otin pari piirrosta ja opettelin hieman molempia. Kartanlukutaitoni ei ole kyllä häävi mutta sai niistä piirroksista silti hitusen käsityksen siitä mitä tuleman pitää. Itse radalla ei ollut numeroita, joten oli parempi koittaa opetella se rata siitä piirroksesta. Toki siihen sai sitten vielä varsinaisesti tutustua ja sillain miettiä niitä ohjauksia vielä käytännössäkin. 

Niin, päädyin tekemään 1-luokkalaisten versiota radasta. Kun niin meni kaikki muutkin ryhmästämme joten laumasieluisena tein niin kuin muutkin ;)

Ihan perusasioiden äärellä oltiin jälleen kerran:


  • älä ajattele esteitä vaan ponnistuspaikkaa
  • katso koiraa
  • älä odota koiraa (silloin kun siihen ei ole tarvetta) eli liiku, liiku ja liiku!

Hieman Nemi sikaili eli tuli kontakteista läpi, uusinnoilla teki hienosti. Keinulle tein ihan reilun persjätön ja se toimikin ihan hyvin ja sain pistettyä koiran takaahypylle. Kerran tuli kesken pujon pois esteeltä. 

Ei kommentteja: