maanantai 20. toukokuuta 2013

Pe-toko

Perjantai-iltana oli poikkeusilta ja tokotusta tiedossa. Viimeinen kerta hallitokoa (pitkään aikaan). Viipotin sinne kiireellä suoraan Otuksesta - mitä nyt kaupasta ehdin käydä hakemassa pakasterasioita (vesikupiksi ja namialustaksi) sekä pari pussia tonnikalanameja. Niin ja lötkis ruokaakin ostin, jos ois vaikka tarvittu supererikoispalkkaa. Tai joo, annoinhan mä sitä Nemille tunnin lopuksi kun aamuruoka oli jäänyt välistä (Merrin verikokeiden takia kumpikaan ei ollut syönyt mitään koko päivänä - eli siis Merrikin sai herkkuruokansa kun me mentiin tokottaan). 

Harkattiin... ? Jäävien asennon pysymistä etupalkalla. Muuten pysy oikeenkin hyvin, mutta seisomisen pysähtymisen napakkuuteen (ts napakkuudettomuuteen) pitäisi kiinnittää huomiota. 

Kaukoja. Nemi tarjoaa paljon seisomisesta maihinmenoa koska oon tehnyt sitä sille PALJON :D "Ner" alkaakin olla jo hyvällä mallilla ja tekniikalla. Tosin etäisyyttä en tohdi siihen vielä paljon ottaa. Avot siis sujuvat jo ainakin siitä viidestä metristä hyvin. sei-ist menee myös "Kau" käskyllä. Mutta seisomaan nousu sekä maista että istumisesta vaatii vielä paljon työtä. Varsinkin kun koira on tosi paljon kiinni mun kädessä. Yritettiin etupalkkaa, jolla koira meni täysin lukkoon eli ei tehnyt mitään "tää on varmaan hytkyhäiriöreeni - lallallaa en kuuntele enkä mene lankaan". 

***
Mustan perjantain jäljiltä en kyllä millään meinaa muistaa mitä me tehtiin? 

No, itsekseni otin ainakin luoksareita (ihan hajalla vielä pysäykset) ja hyppyä. Ja piilopaikallaoloa (kävin autolla ts avaamassa takaluukun ettei Merri saa lämpöhalvausta tms). 

Ei kommentteja: