tiistai 21. toukokuuta 2013

Ulkokentän korkkaus palkkaamattomuustreenillä

Nemin tok-reeneissä on periaatteessa joka kolmas kerta palkkaamattomuusharkat. Siis kolme liikettä kokeenomaisesti ja loppuun huikea loppupalkka. Yks kerta kun tätä on ollu niin mulla jäi palkat kotiin (siis nakit toki oli mutta ei essupessupalkkaa) ja toisella kerralla kun ne jokka ei tehny ekalla kerralla ois voinu tehdä niin en päässy reeneihin. 

Eilen oli sitten ekat tokot ulkokentällä ja palkkaamattomuusharkat. Taaskaan kaikki eivät osallistuneet kun eivät olleet muistaneet tätä juttua ja/tai olivat just olleet kokeessa eivätkä halunneet osallistua. 

No jok tap, otin liikkeiksi liikkeestä maahanmenon, kaukot ja hypyn. 

Maihinmenoa kun tein ennen kehään menoa niin sepä ei ollutkaan kovin häävi niin tein sen nyt sitten ylivarmistuksella eli pysähdyin hetkeksi kun sanoin käskyn. Koira meni maihin. Pysyi mun liikkumiset (eteen ja koiran taakse). Pertsa-osio meni hyvin. Ainiin, alun seuraus oli huonoa. Pidin koiran liian kauan pertsassa aluksi ennen kuin liike edes alkoi. 

Kaukoissa ei noussut ekalla istumaan. Sanoin toisen käskyn, jolla totteli. Loput vaihdot menivät hyvin - siis ekalla käskyllä ja hyvällä tekniikalla. Loppu pertsan ennakoi. 

Viimisenä sitten se hyppelö. Sanoin ehkä liian myöhään istu käskyn, koska koiraa ehti hieman sivuun esteestä. Istui kuitenkin. Olin kohtuu varma ettei se tule pelkällä sivulle-käskyllä esteen ylikin. Joten annoin vartaloavun. Se tepsi ja koira loikkas hypyn kautta mun sivulle. 

Otin koiran kontrollilla eli semi-seuruulla kehään ja samalla tavoin siirtelin sitä tehtäväpisteeltä toiselle. Jos se rupesi vähänkään ääntelemään niin komensin sitä heti ja käskytin viekkuun/seuraamaan. Toimi mielestäni tosi hyvin! Mutta ilmeisesti Jennistä vaikutti natsimeiningiltä ;D Mutta kun, ei sitä voi viritellä, kehua yms elämöittää koska N lähtee heti jengoiltaan eikä sitä niin vain loksauteta takaisin "joo joo kuuntelen ja teen mitä sanot" -moodiin ;)


muutakin tehtiin reeneissä, niistä lisää tuonnenpamana

Ei kommentteja: