keskiviikko 28. joulukuuta 2016

Päivä nro 50

Niin. Eilen tuli seitsemän viikkoa operaatiosta. 

Sillä välin kun oltiin joulunpyhät pois kottoo niin tänne oli tullut mukava kerros uutta lunta. Ei näytä piha enää luistinradalta. 

Tänään koirat pääsivät sivupihalle aamupissille ennen varsinaista ylösnousua. Sitten saivat jossain välissä ruokansa (mushpyöryköitä ja pikkuisen nappuloita), sitten molemmat erikseen aamulenkille. Kikin kanssa kävelin lähimetsän läpi ja pyörätietä myöten kotiin. Eetu ja Nemi olivat seikkaileet jossain muualla - Nemi pääsi samalla irtihumputtelemaan muutamaan otteeseen,

Nemi ei ollut meinannut malttaa lähteä aamulenkille, kun sillä oli tilaisuus leikkiä uudella joululahjavinkulelulla kun Kiki ei ollut häirtisemässä. Taisi se lelu olla Neminkin mieleen, niin kuin kaupassa arvelinkin (Nemille sen lahjan osoitinkin, mutta pentu omi sen hyvin äkkiä). 

Kumpikin koira kakkasi omilla aamulenkeillään. Tuon jälkeen koirat touhusivat jotain jonku aikaa, Kiki kävi takapihalla pissalla ja nyt ovat päikkäreillä.

edit. 14:42

Kiki pääsi taas takapihalle. Ensin oli ihan ok (kävi pissalla) ja sitten sai aktiivisuuspuuskan ja oli raivostuttava (säntäili ees taas mitä narusta pääsi ja kun yritin hillitä/estää sitä niin puri mua aina ohimennen, millon mistäkin). Suivaannuin sille sitten ja toin sisälle ja saman tien häkkiin. Jotta pystyin päästämään Neminkin käymään pihalla pissalla.


edit. 29.12.16 klo 9:05

Eilen. Iltaruuan jälkeen Eetu käytti molemmat koirat erikseen lenkillä. Eivät kakkineet. Kun Nemi oli ulkona niin mä temputin hieman Kikiä (peruuttamista, tassun antoa (otin rauhassa sen alas), kapulan nostamista ... tehtiinköhän muuta? käsikosketusta).
Illalla käytin vielä koirat erikseen pikkupäiväkotilenkillä, kumpikaan ei edelleenkään kakannut.

edit. 29.12.6 klo 19:58

Aiemmalla iltalenkillä Nemi oli kuullut ilotulitusrakettien/pommien paukuttelua. 

Ei kommentteja: