lauantai 3. joulukuuta 2016

Päivä nro 25

Käytin koirat viideltä pissalla ja menin takaisin nukkumaan.

Kasin aikaan Kiki kolisteli niin paljon pahvilaatikoidensa kanssa ettei auttanut muu kuin nousta ylös.

edit. 19:36

Sama laiskanpäivittäjän tauti jatkuu. Jotain infoa tästäkin päivästä kuitenkin.

Aamulla kiersin Kikin kanssa pikkupäiväkotilenkin. Eetu ja Nemi kävivät pidemmän lenkuran, jossa Nemi pääsi hieman vapaana humppailemaan ja oli kuulemma ollut vanhalla rouvalla tosi hauskaa :-)

Aamupäivällä Kiki kävi pari kertaa takapihalla. Päivällä käytin koirat vuoron perään mutkan lähimetsässä (Kiki kakkas, Nemi ei). Ruuan koirat saivat viiden aikaan, jonka jälkeen käytin Kikiä taas pikkupäiväkotilenkin (pissas kerran, ei kakannut, kauhee vauhti ois ollu päällä). Eetu käytti Nemin peruslenkillä (N kakkas). Sillä välin kun N+E olivat lenkillä ja me oltiin jo kotiuduttu niin tein Kikin iloksi sen kanssa vähän jotain temppuja (kapulaa, peukkua, takajalkojen nostelua ja Kiki teki omatoimisesti myös pahvinpala kosketusta ... toinen oli vähän tohkeissaan ;-) ).

Tuon jälkeen Kiki on käynyt kertaalleen takapihalla pissalla.

Pahvilaatikoita neiti on taas repinyt ja luita syönyt pitkin päivää. Niin ja sitten se on tosi seurankipee ja pyrkii joko mun tai Eetun likelle kokoajan. Tätä se on tehnyt jo päiviä.

edit. 4.12.16
9:57

Eilen illalla käytin Kikin vielä pikkupäiväkotilenkillä ennen nukkumaan menoa. Nähtiin yks mies joka talutti kahta tipsua. Kiki on joskus kesällä leikkinyt niiden koirien kanssa. Sitä ukkelia nauratti Kiki, tai joku muu asia. Kiki olisi tahtonut leikkiä jälleen tipsujen kanssa. En päästänyt sitä tietenkään niiden luo. Hetken aikaa oltiin jumissa kun Kiki ei halunnut edetä ja tipsusedän toinen tipsukin oli jumissa eikä olisi halunnut edetä niiden jatkamaan suuntaan. Sanoin tipsumiehelle, miksi Kiki ei saa tervehtiä ketään. Sekin sitä nauratti - hauska mies?!?

Ei kommentteja: