tiistai 13. joulukuuta 2016

Päivä nro 35


Aamupäivällä yritin ottaa yhteiskuvaa koirista, ajatus oli, että ne olisivat istuneet vierekkäin. No, Nemillä luisti tassut parketilla. Ja Kiki kyllä istahti siihen Nemin viereen kun käskin, mutta en tod ehtinyt kameralle asti saati ottamaan yhtään kuvaa koirista vierekkäin. Siinä kun säädin ja sähtäsin ja komensin koiria niin Kiki pisti maate kuitenkin ihan omaehtoisesti Nemin viereen. Ajattelin, että "nyt" ja räpsin pari kuvaa. Mutta kun Nemi alkoi todenteolla valumaan niin päätin käskeä sen maate, että siitähän söpö kuva tulee kun koirat makoilevat vierekkäin. No eikä mitä, eihän se penikka rauhassa pysynyt ... :D
Kuvakin on vähän tärähtänyt kun manuaalilla kuvasin (iso 800, 1/2 sec, f/2.8)

Peruspäivä. Normiaamu, Eetun heitto töihin, kotia muutamaksi tunniksi, Kikin käyttö pihalla, Hundspa-reissu, lepoa, iltaruoka, Kikin lenkitys, Nemin pissatus. Pian lähdetään hakemaan Eetu töistä.

edit. 22:21

Ennen vesikävelylle menoa käytin Kikin kävelyllä, siellä vesipuiston nurkilla. Kiki pissas ja kakkas.

Kun oltiin haettu Eetu niin oltiin tunti-pari sisällä ja sitten käytin ensin Kikin iltalenkillä (848:n pyörätie lenkki) ja sitten Nemin. Molempien kanssa tehtiin vähän seuruureenejä (omalla tasollaan) ja lisäksi Kikille muutamat maahanmenot.

Ei kommentteja: