perjantai 23. joulukuuta 2016

Päivä nro 45

Kiki tahtoo. Kiki tahtoo syödä  / repiä jo lahjat auki. Kiki tietää missä lahjat ovat. Miksei niitä saa ottaa? Entä jos Kiki purisi jotain muuta? Kaikenlaista maiskuteltavaa löytyy sieltä sun täältä. Keittiössä Kiki on koko ajan tiellä, Kiki näet osallistuu - mihin tahansa. 

Hmm. Aamulla käytin sen lenkillä, koira ei kakannut. Eetu käytti Nemin lenkillä. Sitä ennen söivät aamupalansa - pelkkiä muroja. Yöllä tai aamulla en käyttänyt niitä ulkona. Aamusysteemien jälkeen lähdin käymään töissä ja kaupoissa, Eetu ja koirat jäivät kotiin. Koirat olivat käyneet kerran takapihalla pissalla. Kiki oli yrittänyt syödä kaikkea (sisällä ja ulkona). 

Kotiuduttuani käytin Kikin lenkillä, kierreltiin tuossa likeisellä omakotitaloalueella. Kiki kävi kakalla. Kikiä myös kiinnosti kovasti kun neljä tyttölasta leikkivät jotain, ne olivat Kikistä kovin jänniä. Voi katkerapala kun se ei päässyt osallistumaan niiden leikkeihin. 

Iltaruuaksi koirat saivat aamuisen puuron jämiä ja Mush-pyöryköitä. Eetu käytti vuorotellen koirat sen jälkeen lenkillä; ensin Kikin ja sitten Nemin. Kiki ei kakannut, Nemi taisi niin tehdä. 

Jumpista ollaan tehty vain jalkojen nostelut. 

Huomenna lähdetään joulunviettoon joten blogi ei päivity muutamaan päivään. 

Ei kommentteja: