torstai 22. joulukuuta 2016

Päivä nro 44

Sama järkyttävä liukkaus tänään kuin eilenkin. Kaivoin kaapista "pellet" joissa on ne kuminastaviritykset (jotka eivät pysy kantapään kohilta paikoillaan); auttoivat edes vähän uskaltamaan liikkua tuolla. Mutta Kikille ei virityksiä ole :/ Väkistenkin se liukasteli pihalla jonkun verran. Varsinkin kun sillä ei tunnu olevan (vielä) maalaisjärkeä siitä missä kohdin kannattaa liikkua jottei olisi niin liukasta. Toki yritin ohjailla sitä paikkoihin missä olisi hieman pitävämpi alusta. Kierrettiin pikkupäiväkotilenkki, Kiki kävi kakalla ja taisi pissata kolme kertaa. Nemi kävi Eetun kanssa lenkillä (teki myös tarpeensa - hyvä niin ei tarvi lähteä sen kanssa liukastelemaan ulos. yhtäaikaa en nuita nyt tod lenkitä). Aamuyön ulkoilulle koirat eivät nyt päässeet; ja kosken herännyt yöllä ylös välillä niin lihojakaan en ottanut sulamaan, joten aamupalaksi saivat pelkkiä nappuloita. 

Kun Eetu oli lähtenyt töihin niin puruluiksi saivat vaihteeksi poron kylkiluut pakkasesta; kumpainenkin söi omansa melko äkkiä, rouske vaan kävi. 

Kertaalleen ovat ehtineet jo käymään takapihalla. Kiki vaan puuhasteli kaikkea, halusi kierrellä pitkin pihaa - epäilen, että se haisteli jonkun pikkueläimen jälkiä. Eli Kiki ei käynyt pissalla, Nemi kävi. 

Kikille tein lenkiltä tullessa yhden session vastakkaisten jalkojen nostelua. 

Ainiin, kerrottakoon tässä kohtaa, vaikka kuuluisikin aiemmalle päivälle. Että tiistaina näin ensimmäisen kerran (tähystyksen jälkeen) pätkän Kikin liikkumista missä se ei ontunut ollenkaan. Luultavasti johtui siitä, että röntgeniä ennen laitettua rauhoitusainetta oli vielä elimistössä.


Nemi oli oman luunsa jo syönyt siinä vaiheessa kun kaivoin kameran esille. 

edit. 13:11

En ole alkuunkaan varma onko Kiki pissinyt takapihalle tänään ollenkaan. Muutaman kerran ollaan siellä käyty. Vissiin neiti haluaisi kävelylle, mutta en viitsi lähteä sinne liukastelemaan kovinkaan montaa kertaa. Koirakakaran mielipide on tylsästä takapihaulkoilusta tämä:


edit. 20:55

Rasittava päivä. Oon käynyt Kikin kanssa lukemattomia kertoja taka/sivupihalla. Koira pyytää ulos, mutta ulkona se puuhailee niitä näitä eikä suostu pissaamaan/kakkaamaan. Kuten aiemmin mainittu niin etupiha/taloyhtiön piha on ihan yliliukas ja yleiset tiet myös perusliukkaita. Ihan turha siis rampata sinne jatkuvasti lenkkeilemään ja liukastelemaan kun se ei ole hyväksi tuolle enkä siitä itsekään tykkää. Käytiin me joskus neljän aikaan kävelyllä, taas uus reitti toipilasolo aikana (vesaistentie loppuun asti ja 848:n pyörätietä takaisin). Koira ei kakannut tuolla lenkillä, taisi pissata pari kertaa. Sen jälkeen ollaan käyty tosiaan takapihalla useampaan otteeseen, Kikillä on siellä bissneksiä, eikä ne ole pissahätöjä.

Sisällä Kiki on joko syönyt luita (kuten nyt), nukkunut, ollut mulle seuraneitinä kun oon tehnyt kotihommia tai kiusannut Nemiä.

edit. 23:18

Iltalenkillä Kiki vihdoinkin kävi kakalla (iltalenkistä on jo siis aikaa). Edelleen oli ihan sikaliukasta. Ja Kikillä ihan sikana energiaa. Pikkuisen piti meikäläisen päästellä ärräpäitä (älä kisko, älä mene sinne (ettet liukastele tarpeettomasti), älä syö kakkaa, älä hauku - haukkuminen tuli vasta sitten kun nähtiin Eetu & Nemi jotka olivat samaan aikaan lenkillä mutta eri suunnalla. tultiin vaan samaan aikaan takaisin kotikadulle, eri suunnista).

Aamulenkillä vastaan tuli joku seefferi, joka näytti siltä ettei ole ihan taluttajansa hallinnassa. Kiki ohitti sen ihan nätisti, tai kiinnosti sitä se koira, mutta ei haukkunut ja kulki kuitenkin mun kanssa eteenpäin. Samoin koira yllätti mut eilen kun käytiin ennen hierontaa kylillä kävelyllä niin nähtiin yks toinen koira, joka tuli meitä vastaan, ja sekin ohitus sujui hyvin. Ihan toista kuin näiden lähikortteleiden kiertäminen on ollut viime viikot kun kaikki ne harvat ihmiset ja koirat mitä näkyy niin Kiki jähmettyy tuijottamaan niitä ja lopulta kun ne on lähellä niin kiskoo ja riehuu kohti "jee! alakko nää mua". 

Ei kommentteja: