tiistai 13. joulukuuta 2016

Vesikävely

Käytin Kikin tänään toista kertaa Hundspassa vesikävelykuntoilemassa. Ensimmäinen kerta oli pari viikkoa sitten. Viime viikon lopulla oli jo tarkoitus mennä, mutta ko liikkeessä oli kiireistä (kukaan ei olisi kerennyt meidän seuraksi) niin varasin ajan vasta tälle viikkoa. En siis vielä osaa käyttää sitä laatikkoa. Plus pitää pitää Kikin hihnasta (ts Hundspan hihna se on kun vaihdan sille siellä aina eri pannan ja hihnan ettei omia tartte kastella) kiinni (ei se välttis pääsis laatikosta pois, mutta parempi ettei hätäänny eli hyvä olla siinä likellä), joten en voi itse säntäillä siinä eestaas. Kun pitää laittaa vesiletkua altaaseen ja väännellä eri vivuista jne.

Ekalla kerralla Kiki pyrki pois laatikosta aika kovastikin. Ensin pistettiin sinne vettä ja sitten mattoliikkeelle ja sitten Kiki oli, että mitä helvettiä. Mutta pakkohan se oli alkaa siinä kävelemään. Olisiko puolet siitä vartin ajasta käytetty ekalla kerralla kävelemiseen.

Nyt tänään sitten matto pistettiin pikkuisen liikkumaan jo silloin kun sinne tuli vielä sitä vettä. Siellä oli jo siis valmiiksi vettä kun mentiin sinne. Vieläkään Kiki ei kävellyt koko varttia, oisko reilun 10 minuuttia kävellyt ja välissä pidettiin tauko. Ensimmäisen osion ajan Kiki huusi ku teuraaksi vietävä sika. Tauon jälkeen sille kelpasi jo namitkin (lihapullat), joita yritin antaa sille siis jo aiemmin.

Pihalle kun mentiin niin vein koiran pissalle, ja tietty se sai - tai yritti saada sen minkä lyhyestä remmistään pystyi - hepulin ... Olin tokin hieman kuivannut turkkia pyyhkeillä, mutta eihän sitä ny niillä niin kuivaksi saa, joten Kiki halus kuivatella lumihangessa ... (tai mitä lie halusi)

Kotona se oli sitten aika väsynyttä tyttöä.




Ens viikolla tuskin mennään kuntoilemaan kun on se kontrollikuvaus ja hieronta. Niin ja joulukin tulee sotkemaan kuntoilusuunnitelmia ... ;)

Ei kommentteja: