sunnuntai 18. joulukuuta 2016

Päivä nro 40

Tarttis vissiin kirjoittaa jotain. 

Kiki on käynyt tänään kolme kertaa kävelyllä ja useita kertoja takapihalla. Vain aamulenkillä se kävi kakalla. Aamulla mentiin lähimetsän läpi mutta ei kokonaan kierretty teiden kautta kotiin vaan tultiin lähipellon läpi. Seuraava lenkki oli ns abc-lenkki, siinä sattui semmoinen välikohtaus, että Kiki hyppäsi lumitöyrään päälle, siis kävelytietä kun oli aurattu niin siihen oli muodostunut semmonen valli... Sen verran kerkesin ajatella, että pitää ottaa koira varovasti sieltä alas, niin eiköhän joku muu koira äännähtänyt tien toiselta puolen jostain pihasta niin eiköhän se Kiki sitten hypännyt alas sieltä töyräältä. Sen jälkeen se roikotti hetken tramaattisesti leikattua jalkaa ilmassa. Sitten laittoi kyllä tassun/jalan alas ja alkoi astumaan sillä mutta ontui mun mielestä enemmän kuin aiemmin. Aina nuo säikyttää kun jotain tommosta sattuu. Täytyy vaan toivoa ettei mitään mennyt pahasti. Pieleen. Nyttemmin se (koira ja sen jalka) on näyttänyt kyllä taas ihan normaalilta. Viimeisin lenkki oli ns pikkupäiväkotilenkki.

Nemi kävi aamulla jossain pelloilla ja metsässä yms ja pääsi irtihumppailemaan. Olisi oravankin metsästänyt, mutta Eetu pysäytti sen (koiran, ei oravaa). Että ainakin orava jahdista Nemin saa irtiollessaan(kin) stopattua. Oli siis koira pysähtynyt käskystä ja tullut Eetun luo plus luopunut oravasta eli ei ollut lähtenyt jahtiin (lähinnä kait haukkumaan puunjuurelle). 
Toisen lenkkinsä Nemi kävi juoksemalla, en nyt tarkkaan tiiä kuinka pitkästi juoksivat. Veikkaisin että 5-10 km. Kilsan verran (tai vähän alle) olivat metsässä niin Nemi sai olla irti. 
Tuon lisäksi Nemikin on käynyt takapihalla pissalla. 

Sellaisen havainnon tein, että niitä ristikkäisten jalkojen nosteluja on helpointa tehdä sillon kun ollaan tultu lenkiltä. Eli kun tarkistelen tassujen lumitilanteen, niin teen ne jumpat samalla. Jos nostan pelkkiä takajalkoja niin sitten voi tehdä sen etupalkkareeninä. 
Leikatun jalan jumppa onnistui tänään paremmin kuin eilen.

Ainiin aamulla avasin taas uuden mush-pussin, monesko se nyt sitten lienee?

edit. 22:34

Muutapa räpsy tältä päivää


Mun & Kikin harrastus. Eli Kikin Luunpitopalvelu :-)


Paketoitiin tänään lahjoja, Kiki sai lahjapaperirullasta hetkeksi tekemistä

Nojoo, vähän hutilokuva :D Siin on Kikin tassut :-)

Nemi <3 (molemmat koirat tykkäävät välillä mennä häkkiin uinumaan)



Ei kommentteja: