lauantai 31. joulukuuta 2016

Päivä nro 53

Aamusella Eetu käytti koirat takapihalla pissalla. Ja mä laitoin niille ruuat valmistumaan (nappulat turpoamaan ja lihat sulamaan). Siitä reilun tunnin päästä koirat saivat ruokansa ja niitä käytettiin aamulenkeillä. Pihalla on ihan karsean liukasta. Lenkit tehtiinkin tällä kertaa niin, että Eetu käytti Kikiä abc-lenkin (koira kakkas ja pissasi neljä kertaa) ja mä lenkitin Nemin. Kierrettiin mansikkamaanlenkki, mulla oli nastapellet jalassa niin pystyin siellä töpöttelemään - teiden kunto vaihteli liukkaasta tosi liukkaaseen. Nemi kakkasi heti alkumatkasta. 

Tuon jälkeen oon jo ehtinyt kertaalleen käyttämään Kikin takapihalla pissalla. Pihalla tuulee ihan karseesti, plus sataa jotain rännäntapaista.

edit. 17:01

Kiki on ollut ihan mahdoton koko päivän. Se on jatkuvasti jossain missä sen ei pitäisi olla ja tekee jotain mitä sen ei pitäisi tehdä. Ja se ei usko kun sitä kieltää olemasta tai tekemästä.

Päivällä Eetu käytti koirat takapihalla pissalla.

Yritin reeniä jotain laatikkojuttuja koirien kanssa, mutta Kiki alkoi komentamaan, joten nostin laatikon pois.

Myöhemmin reenin Kikin kanssa lepoa (sujui tosi hyvin) ja maahanmenoa.
Kiki on myös keksinyt, että se pyytää ulos antamalla tassua ts läpsimällä mun jalkaa tassullaan.

Puol viiden aikaan annettiin koirille ruuat ja käytettiin niitä lenkeillä. Kiki kävi mun kanssa pikkupäiväkotilenkin, pissas kerran ja muuten yritti syödä kaikenlaista. Nemi kävi Eetun kanssa abc-lenkin ja oli käynyt kakalla. Pauketta / ilotulituksia ei kuuulunut tuolloin, hieman kyllä haisi räjähteille. Sen jälkeen ilmeisesti kuului jotain koska, Kiki haukahteli hetken sen oloisesti että kuuli jotain ääniä jostain.

edit. 18:41

Koirat kävivät (erikseen, hihnoissa) kuuden aikaan takapihalla pissalla.

Kiki on välillä reagoinut haukahdellen uudenvuoden paukahduksiin, mutta enimmäkseen se on ollut ihan nätisti. Toistaiseksi.

edit. 22:10

Äskön koirat juoksivat ovelle, Kiki mölisi kovasti. Jostain kuuluu mekkalaa, ajattelin, että nytkö se sitten alkoi se Kikin uudenvuodenpelkohuuto. Kunnes tajusin, että pesukoneessa on matto joka pitää ääntä. Aiemmin illalla Kiki näet puklasi matolle, tosin ehti syödä oksennuksensa melkein kokonaan ennen kuin ehdin paikalle. Mutta jotain sotkua toki matolle jäi, joten pistin sen pesuun samantien.




Ei kommentteja: