sunnuntai 4. joulukuuta 2016

Päivä nro 26

Koirat pääsivät seiskan aikaan aamupissalle. Kuvittelin nukkuvani sen jälkeen vielä jonninaikaa. Seuraava aamunpiriste oli, että Nemi yrjösi isomman ja pienemmän lätäkön sängyn viereen lattialle. Nemin lattialle tekemä sotku oli lähinnä keltaista nestettä. Se piti tietty nousta siivoamaan, joten sama kait se oli sitten nousta ylös oikeastikin. Nyt koirat ovat saaneet aamuruokansa ja käyneet aamulenkeillään, Nemi pääsi taas pidemmälle lenkille kuin Kiki ja oli saanut hieman pörrätä vapaanakin joen lähellä. Kikin kanssa nähtiin yks saman kadun mies kolmen koiransa kanssa. Kiki olisi tahtooooooooooooooooooooonuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuut moikata niitä. Mutta eihän se saanut. Julma on elämä. Ei se kyllä kauheen hillitystä katsellut kun kolme koiraa meni sen ohi (varsinkin kun nekin olivat kiinnostuneita Kikistä).

Aamulenkin aikaan ulkona oli melkein kakskyt astetta pakkasta.

edit. 15:16

Tänään piti ottaa Kikistä ulkona kuvia. Mutta sielläpä pyryttää lunta... että se siitä ideasta sitten vissiin. Niin ja kohta on pimeääkin.

Nemi on käynyt tänään juoksemassa Eetun kanssa kuutisen kilsaa (olivat osan lenkistä metsässä jossa Nemi sai olla irti). Kiki on ollut sillä välin ylin siivousvastaava ja pyykkäri. Lisäksi Kiki on pötkötellyt, käynyt takapihalla pissalla, syönyt luuta, valvonut asunnon tapahtumia ja nukkunut.

edit. 21:37


Kiki on ollut tänään hyvin osallistuva koira. Se on käynyt muutaman kerran takapihalla pissalla ja aamulenkin jälkeen pari kertaa kävelyllä. Päivälenkillä se kakkasi melko pian ja aika pitkään; housukarvat sotkeentuivat, joten joutui pyllypesulle kun kotiuduttiin. Käytiin inasen pidempi kävely päivälenkillä kuin mitä aiemmin ollaan tehty. Ihan reippaasti Kiki senkin lenkin kiersi, mutta en siitä nyt vielä tapaa tee, että aina käytäisiin niin "pitkillä" (abc-lenkki) lenkeillä. Mutta varmaan vähitellen voidaan kävelyretkiä pidentää, maltillisesti toki. Jokin aika sitten käytiin iltalenkillä, perinteisellä pikkupäiväkotilenkillä, sillä Kiki vain pissas kerran (tai kaks). Ja oli ihan intona lumesta, jota on tänään pyryttänyt tosi paljon. Sen jälkeen kun olin käyttänyt Kikin kävelyllä niin kävelytin myös Nemin (joka kakkas).

Vielä ennen nukkumaanmenoa käytin koirat pihalla pikapissalla. 

Ei kommentteja: