sunnuntai 11. joulukuuta 2016

Päivä nro 33

Blogiväsymys. Plus muutenkin ihan tajuttoman väsynyttä menoa. No ei olisi ehkä pitänyt valvoa eilen illalla x-factorya katsoen... ja tänään en aio olla yhtään sen fiksumpi vaan valvoa taas ;)

Koirat käytin aamuvarhain taas pissalla ja sitten torkuin vielä jonku aikaa. Kiki yritti häiriköidä torkkumistani parhaansa mukaan.

Aamulenkin käytin Kikiä metsässä. Nemi oli päässyt hieman pidemmälle irtihumppametsäretkelle Eetun kanssa. Kumpikin koira kakkasi aamulenkillään. Ja söi halukkaasti aamuruokansa (kuten yleensä).

Sillä välin kun me oltiin Kikin kanssa jo kotiuduttu ja Nemi oli vielä ulkoilemassa niin temputin Kikille laatikkoonastumista. Eli se pentureenien laatikko millä tehtiin mm kontaktireeniä, niin pidin sitä aukinaisena lattialla ja palkkasin/naksutin koiraa kun se asteli rauhallisesti laatikkoon. Ainoa kriteeri palkkaukselle oli se, että Kiki nosteli vuoronperään kaikkia jalkojaan sen (noin kuuden sentin?) reunan yli. Laatikkoon tai laatikosta pois. Jalka jumppaa siis. Lisäksi Kiki innostui tarjoamaan häkkiin menoa, joten palkkailin sitä myös siitä häkkipelistä.

edit. 21:37

Päivän/illan aikana oon käyttänyt Kikiä muutaman kerran takapihalla pissalla ja kertaalleen oon käynyt sen kanssa pikkupäiväkotilenkin. Pihalla on sen verran hämärää, tai oli viimisen kerran kun käytiin ulkona, että en oo varma kakkiko Kiki tuohon pihallemme. Pitää huomenna valosan aikaan mennä tarkistamaan tilanne ja kerätä mahdollinen kikkare pois. Nemin käytin iltapäivällä lenkillä ja se kakki silloin.

Tänään koirat ovat harrastaneet taas paljon luiden syöntiä. Kiki etenkin, Nemikin on yrittänyt joissain väleissä syödä luita, mutta Kiki omii yleensä kaikki luut itselleen. Sitten jos hetken komentaa koiria, että molemmat saisivat syödä luita (joita täällä lattioilla riittää) niin Nemi on siinä vaiheessa, että "ei mua oikeastaan kiinnostanutkaan". Välillä oon myös pitänyt Kikille luuta niin se on voinut keskittyä vain luun jyystämiseen (edelleen se eilen annettu räyh (tjsp) on ollut suosiossa).

Tehtiin myös tuossa joku aika sitten vähän temppusia. Kikille takajalkareeniä. Nemille paikallaoloa. Molemmille lepoa (Kiki vähän edistyi), istumista, maahanmenoa, tassunantoa ... siinä kait ne oli.

edit. 22:13

Käytin koirat äskön pikaisesti pissalla.

Ei kommentteja: