maanantai 19. joulukuuta 2016

Päivä nro 41

Aamiaiseksi koirat saivat vaihteeksi pelkkiä nappuloita, kun en noussut käyttämään niitä aamuyöstä pissalla joten en ottanut lihojakaan sulamaan etukäteen. Aamulenkkinä Kikille perupäiväkotilenkura. Nemille oma perusaamulenkura (Eetun kanssa).

Sitten aamusydeemien jälkeen lähdettiinkin ajelulle. Mulla oli töissä palaveri, joten piti mennä työpaikalle (eikä tehdä hommia vain etänä). Koirat odottivat sen aikaa autossa. Sen jälkeen käytiin viel paris kaupassa ja heitin sitten Eetun töihin. Sitten ajelin koirien kanssa kotiin, käytin Nemin pissalla ja toin sisälle. Sitten nostin Kikin autosta ja käytin metsässä kävelyllä (pissas kolme kertaa ja kakkas). Sitten ollaankin hengailtu sisällä. Tai no, Kiki on käynyt kaks kertaa takapihalla pissalla ja Nemi kerran. Aktivointina piilottelin niille vähän nameja ympäri asuntoa - tosin ei se ehkä kunnon piilottelua ollut kun koirat välillä about seurailla mun perässä ja katsoi mihin piilotin ne. En voinut jättää niitä paikallaoloon, koska Kiki ei olisi siinä pysynyt ;-) Tai jos olisin laittanut sen häkkiin ja Nemin paikallaoloon piilotusten ajaksi niin luulenpa, että Kiki olisi ryntäillyt turhan vauhdikkaasti ympäriinsä sen jälkeen kun olisin avannut häkin oven. 

Nyt Kiki liikehtii sen oloisesti, että jotain se on vailla. Tai sillä on hätä. Tai sekä että. Iltaruuan otin sulamaan tässä jokin aika sitten.

edit. 22:36

Iltaruuan syömisen jälkeen käytin Kikin pikaisesti pissalla & kakalla. Sitten laitoin koiran autoon. Hain Nemin ja pistin sen autoon. Ajettiin Koiteliin, jossa lenkitin Nemin. Ajettiin lipastolle, jossa lenkitin Kikin (lyhyt kävely). Napattiin Eetu kyytiin ja ajeltiin kotiin. Tovin päästä käytin Kikin takapihalla (puuhaili kaikenlaista, ei pissannut). Sitten tehtiin perusjumpat/temput (lepo ei onnannu ollenkaan). Jonku ajan (tunti tms) päästä käytin ensin Kikin kävelyllä ja sitten Nemin. Kumpikaan ei kakannut. 

Ei kommentteja: