keskiviikko 14. joulukuuta 2016

Päivä nro 36



edit 15:39

Laitoin just iltaruuan likoamaan/sulamaan. Toinen mush-pussi loppui ja aloitettiin kolmas, taas kana-kalkkunaa, en jaksanut penkoa pakastinta jotta olisin löytänyt sitä kolmatta vaihtoehtoa testattavaksi. Luulenpa, että koirani syövät kaikkia niitä yhtä suurella ruokahalulla.

Neljältä Kiki herätti mut, jep, aamuyöllä. Ensimmäine reaktio oli "mene nukkumaan", mutta sitten ajattelin pissaisia mattoja ja kakkaisia lattioita ja nousin ylös. Ei meillä siis ollut pissakakkasotkua kämpässä, mutta olisi voinut olla ... No, Kiki pissas pihalle kaks kertaa ja kakkasi. Joten ei se syyttä suotta mua herättänyt. Käytin myös Nemin ulkona pissalla kun olin kerta ylös noussut.
Sitten takaisin nukkumaan. Kunnes kello herätti kuudelta... normit aamutoimet ja Eetun heitto töihin. Paitsi, että munkin täytyi käydä tekemässä yks homma, joten koirat saivat odottaa reilun tunnin autossa. Kun tulin takaisin parkkipaikalle niin autossa oli tyytyväisesti nukkuvia koiria. Paitsi, että Nemi rupesi jotain huutelemaan kun lähdin käymään Kikin kanssa pikkukävelyllä, pentu kakki sitten lipaston parkkipaikan kulmille. Sitten Kiki autoon ja Nemin pieni talutuslenkura. Sitten ajoin (tulee paljon sitten sanoja näihin mun nykypäivityksiin mutta ei voi mitään) kotiin, vein Nemin ensin sisälle ja hain sitten Kikin. Oltiin vaan kotosalla, pariin otteeseen käytin koirat (joo Nemikin pääsi kahdesti) takapihalla pissalla.

Kiki tuli antamaan pusun, juttu jatkuu joskus

edit. 19:40

En voi liikkua, koska Kiki nukkuu mun jalan päällä <3 Okei voisin tietty, mutta en raski ...

Päivällä harjasin Nemiä, Kikin pistin siks aikaa häkkiin. Ruuan jälkeen käytin Kikin pikkupäiväkotilenkillä, koiruus oli rasittavalla tuulella (ei olekaan ollut sitä taas hetkeen). Kun tultiin takaisin kotiin pistin sen häkkiin ja käytin Neminkin pikaisesti ulkona. Kumpikin kävi kakalla siis omilla lenkeillään. Ja häkkiinhän suljen Kikin siksi niiksi ajoiksi kun käytän Nemiä ulkona ettei se hyppisi sohvalle yms.



edit. 20:39

Tempputuokio pidetty. Maahanmenoa, maasta istumaan nousua (Kiki on edistynyt eli nousee maasta istumaan suoraan eikä seisomisen kautta), noutokapulan nostelua, lepoa (huonompi kuin viimeksi), Nemille myös väliintuloa. Ja Kikille hieman vasemmanetujalan jumppaa (meni paremmin kuin viimeksi).
Tuon jälkeen käytin Kikin takapihalla pissalla.

Ei kommentteja: