keskiviikko 30. marraskuuta 2016

Päivä nro 22

Perusaamu.

Paitsi, että Kiki ei saanut tänäaamuna Metacamia. Kokeillaan pärjäisikö koira jo ilman lääkettä.

Aamulenkillä reenattiin taas vähän seuraamista & kasia.

edit. 20:06

Räpsyjä tältä päivää:




Tänään, Kiki on ollut rasittavan aktiivinen. Oon käyttänyt sitä useita kertoja takapihalla. Koirat ovat etsineet namuja sisällä - jotta sain namit piilotettua niin Nemi oli paikallaolossa ja Kiki häkissä, ensin kokeilin pitää Kikiä sylissä samalla kun piilottelin nameja, mutta eihän siitä mitään tullut. Nuo pari kuvaa on otettu siitä namienetsinnästä.
Sitten oon myös temputtanut koiria, istu-maahan juttuja tehtiin. Samoten kokeilin Nemille Kaisan neuvomaa jalan taivuttelua. Nemihän siitä sitten intaantu "Paha keikka! Paha keikka!" ja juoksi herkkukaapille. Kokeilin taivutusta Kikillekin, mutta Nemi oli niin tohkeissaan selittämässä vieressä koko ajan jotain, että en tehnyt kuin pari jalan liikutusta (eipä silti, ei niitä montaa kuulukaan tehdä per kerta). Tehtiin myös vähän takajalkojen nostelua. Tassua Kiki ei alkanut mulle antamaan (tai ois antanut sitä leikattua jalkaa, mutta kun sitä ei pitäs antaa niin jätettiin asia hautumaan), Nemi sensijaan antoi molempia tassuja vuoron perään :)

Kiki on käynyt tänään aamulenkin, päivällä käytiin metsässä ihmettelemässä ja tunteroinen sitten vielä yks lenkki. Eka ja vika oli ns pikkupäiväkotilenkki. Lenkkien lopuksi on tehty kontaktireeniä, seuruuta ja kasia. Viimisimmällä lenkillä myös "väärän puolen" seuruuta aka kontaktikävelyä.

Nemiä käytin kans päivällä pissalla takapihalla. Aamulla se pääsi Eetun kanssa kävelylle ja just nyt se on Eetun kanssa juoksemassa.

edit 1.12
klo 20:07

Ennen nukkumaanmenoa käytin koirat (erikseen) vielä pissalla.

Ei kommentteja: