keskiviikko 23. marraskuuta 2016

Päivä nro 15





edit. 22:05

Hui mikä päivä. Tulen olemaan niin pulassa tuon neitokaisen kanssa. Se nimittäin piristyi hurjasti kun on saanut olla koko päivän ilman kauluria. Aamu meni normaalisti, käytin sen ulkona kun Eetu käytti Nemin. Pesin koirien tassut ja ne saivat puruluut kun Eetu lähti töihin (aamuruokansa söivät ennen aamulenkkiä). 

Sittenpä Kikiä ei väsyttänytkään, joten annoin sille muutaman pahvilaatikon (olin kätkenyt niitä muutamaksi viikoksi ettei Kiki riehu niiden kanssa). Nytkin tarkkailin ettei se juoksentele tms laatikoiden kanssa, mutta ei onneksi sellaista sattunut. Lähinnä se tyytyi repimään ja puremaan pahvia. Pari kertaa alkupäivän aikana käytin pentua takapihalla muttei se tainnut siellä pissata. 
Hetkeksi koira nukahti ja sitten pitikin lähtä käymään hihnakävelyllä ulkona. Käytiin taas lähimetsässä ihmettelemäsä hajuja. Kiki tykkää kulkea siellä metsäpoluilla, mikäpä koira ei tykkäisi. 
Sitten koirat taas nukku jonku aikaa, tai söivät puruluita tai mä rapsuttlin niitä.

Nemikin on tyytyväinen kun Kikillä ei ole enää kauluria niin se ei ole tökkimässä terävillä muovireunoilla enää Nemiäkään. Kovasti on hännät heilunut kun tytöt ovat tervehtineet toisiaan. Yhdessä välissä piti hieman korottaa ääntä kun koirat meinasivat ruveta leikkimään. Onneksi ne sitten lopettivat sen niin ei tarvinnut niiden menoon sen enempää puuttua. 

Iltapäivällä annoin koirille ruuat ja käytin Kikin kävelyllä. Ulkona on kokopäivän satanut semmosta tyhmää tuhnuvettä. Oli tarkoitus ottaa 9kk posetuskuva (joo, pentu täytti tänään 9kk <3 ), mutta eipä tuonne kosteaanilmanalaan viittinyt kameraa viedä. Joku toinen kerta sitten semmota. Niin, tosiaan käytin 848.n pyörätiellä Kikiä sillon iltapäivällä. Ihan nätisti se kulki. Välillähän se jumii jos näkee jonkun (ihmisen tai koiran). Joskus käytänkin hyväkseni muita kulkijoita, jos siis joku kulkee meidän edellä niin se on hyvä juttu kun sitten Kiki haluaa edetä ... 
Kun olin pessyt Kikin tuon reissun jäljiltä (siis tassut ja mahanalusen) niin Eetu tuli töistä ja mä lähdin Nemin kanssa liikenteeseen. Käytin ensin Nemin pissalla ja sitten  ajettiin Linnanmaalle, jossa käytin Nemin lenkillä ja menin sitten tekemään vähän töitä. Sitten ajeltiin Nemin kanssa takaisin kotiin, käytin taas Nemin pissalla ja tultiin kotiin. 
Hetken päässä olikin vuorossa taas Kikin lenkitys - kierrettiin pikkupäiväkotilenkki, Kiki pissas kaks kertaa. Puolivälissä kiukutteli hetken, kannoin koiraa ehkä viis metriä. Loppumatkan se käveli ihan kivasti. Vähän turhan paljon nuuski kakkoja, mutta ei tainnut syödä niitä (ainakaan kovin montaa). Ulkona on ällöttävää kun tienvarret on täynnä märkiä lehtiä, ties mitä roskia ja koiranpaskoja. 

Sitten tehtiin vielä muutama etupalkkafokusointireeni, vähän kosketusjuttuja ja yritettiin tehdä noutoja ts kapulan nostoja mutta Kiki alkoi komentamaan, joten otin noutokapulan pois lattialta. Ei nyt oikein maltti riittänyt siihen reeniin. Nemi teki yhden kapulan tuonnin mun sivulle. 

Ei kommentteja: