lauantai 19. marraskuuta 2016

Päivä nro 11

Entäs tänään sitten? Aamuvalkeni loskaisena. Kikin käytin seitsemän pintaan ulkona, jolloin se sekä pissas että kakkas. Nemikin pääsi tuolloin käymään takapihalla pissalla.

ja nyt en vissiin kirjoita sen enempää kun Kiki vaatii ulospääsyä.

edit. 17:47

No se ulospääsy oli mun kusetusta kuus-nolla. Tai sitten sellainen pikkujuttu kuin pissalla käynti unohtui siinä vaiheessa kun pääsi ulos kun pihalla on niin kivaa. Ja kun kaulurilla on niin kiva tökkiä jokapaikkaan. Kikin mielestä tuo muovihäkkyrä on kyllä varsin metka peli väline. Tunkee sen maahan kokoajan kun ollaan ulkona. Eilen se yritti tehdä jotain kuperkeikkoja tai päälläseisontaa sen avulla, ei ehkä kauheen tervettä.

Aamulenkillä mä käytin Kikiä. Käytiin kasineljäkasin pyörätien varressa, niin, että menin aidan portissa sinne pyörätielle niin ei tarvinnut kiertää teitä pitkin. Sekä aamulenkillä että ip lenkillä Kikillä ei ollut ulkona kauluria. Ei tarvinnut ootella että se leikkii niitä kaulurileikkejään ja koira muisti käydä tarpeillaankin. Ihan sikahuono keli ja käytiin ihan minivisiitit ulkona kun ei tod kiinnosta lähtä tuon kanssa noille liukkaille teille. Liukkausta teistä en tykkää minäkään saati sitten koira - tai tykkää se eli ei niin sehän ei sais liukastella siellä (tai missään).

Oon pienentänyt hieman Kikin ruoka-annosta ettei se ihan tynnyriksi liho toipilasaikanaan. Varsinkin nyt alussa kun on niin vähällä liikunnalla, lähinnä se pääsee ulos vain tarpeidentekoon. Toki välillä hetki hengaillaan pihalla muuten vaan jotta koira saa jotain muutakin sisältöä elämäänsä.
Kiki on ruvennut haukkumaan enemmän kuin aiemmin, siihen seikkaan pitää joskus panostaa. Ei toki siihen että se haukkuisi vielä lisää. Just nyt se ei ole mun prioriteettilistalla ensimmäisenä joten en kaipaa koulutusvinkkejä siihen. Nyt. Myöhemmin ehkä sitten.

Joku kysyi jossain vaiheessa, että astuuko Kiki jo leikatulla jalalla. Astuuhan se siis, välillä tai astuukin. Mutta jos se vaik seisoo hetken paikallaan niin se nostaa sen vasemman etujalkansa ilmaan. En osaa sanoa onko se tehnyt sitä alusta asti vai onko tämä joku tämän viikon ilmiö.

Viimeisimmällä ulkoilukerralla tein Kikin kanssa vähän jotain temppusia ulkona. Esim sitä peukkua ja jotain muutakin mitä en muista että mitä.

Nemi on toki myös käynyt tänään pari lenkkiä pihalla, Eetun kanssa niin mä oon välttynyt vielä pidemmiltä liukastelulenkeiltä tänään.

Koirilta on myös leikattu tänään kynnet. Ensimmäinen Kikin kynsien lyhennys leikkauksen jälkeen, hieman etukäteen mietitytti miten se suhtautuu leikatun jalan kynsien leikkuuseen, mutta ihan hyvin se meni :-)

edit. 21:34

Sitten viime kuuleman Kiki on käynyt muutaman kerran takapihalla ja koiria on rapsuteltu paljon ja mä oon pitänyt Kikille luuta. Täällä elellään siis varsin tylsästi. Mutta olin varsin tyytyväinen eiliseen päivään ja oikeastaan tähänkin päivään (so far). Hyvä, että ollaan laiskanpulskeasti eikä Kiki riehu pahasti. Ihan perskärpänenhän siitä on tullut, rasittavuuteen asti. Mutta tämmöstä tää nyt on.
Vielä pitäisi koiria käyttää pihalla ja sitten voisi painua yöpuulle.

edit. 21.11.16 klo 20:09


Ei kommentteja: