torstai 17. marraskuuta 2016

Päivä nro 9

Noniin. Siinä kävi just niin kuin olen ennustellutkin. Se Kikin kauluri lakkasi pysymästä koiran päässä. Aamuyöllä heräsin siihen kun Kikin askarteli kaulurinsa kanssa, nakerteli toista muoviläpistä (ne mitkä pitää ujuttaa niistä rei'istä jotta kauluri pysyy paikallaan). Onneksi Nemin vanha kauluri on säästetty joten sain -kovan taistelun jälkeen- laitettua toisen kaulurin pennun kaulaan. Ainut vaan, että tuo on ihan liian suuri - ainakin noin, että jotenkin se nyt meni niin, että tuo loppuosa repsottaa vapaana ...





Jahas, Kiki kiljuu takapihan oven takana, pitäisiköhän siihen reagoida?

Ääh, nyt se rauhoittui nukkumaan ulko-oven eteen.

Aamutoimet tehtiin tänään toisin päin. Eli Eetu lähti Kikin kanssa lenkille aamuruuan jälkeen ja minä käytin Nemiä normaalin aamulenkin. Olipa muuten lepposaa. Varsinkin kun ketään toista koiraa ei näkynyt missään. Ei tarvinnut kokoajan kytätä miten koira liikkuu ja mitä se touhuaa.

edit. 14:04

Sitten viime raapustelun koirat ovat syöneet yhdet puruluut (pitää hakea niitä kaupasta tänään lisää), Kiki on käynyt kaks kertaa takapihalla (jälkimmäisellä pissasi), ne ovat nukkuneet ja äskön tehtiin vähän temppuja. Olen kerjäillyt ideoita temppuihin siellä ja täällä, ja näistä ideoista mitä on saatu niin tänään testattiin sormien opetusta. Yhtään en tiedä tajusko koirat homman ideaa, mutta saivat enivei kehuja ja nameja kun tökkivät mun peukaloa ;-) Lisäksi palkkailin Nemiä peruuttamisesta ja Kikiä siitä kun läpsi tassullaan mua jalkaan (istuin lattialla).
Ainiin, voi olla, että päästiin mukaan yhteen yhteistyöjutskaan. Tällä kertaa kyse on eräästä koirille  maistuvasta tuotteesta. Palaan asiaan kun tiedän aiheesta enemmän. Tämä on varmasti mieluisampi koirille kuin se imurijuttu ;-)

edit.19:43




Ei kommentteja: