tiistai 31. tammikuuta 2017

Päivä nro 84 - 12 viikkoa tähystysleikkauksesta



Varasin ens viikolle uuden kuntoiluajan. Eipä tarvi sitä sitten jappastella ja pähkäillä kun on jo sovittuna milloin seuraavan kerran mennään tuonne.

Eipä muuten kannat katsoa äänten kanssa videota, Kiki hieman protestoi akvaariokävelyä ...

edit. 02.02.17 klo 15:49

Tiistaiaamuna käytiin aamulenkillä koko porukka yhdessä, mentiin Jaarikselle ja sieltä peltojen kautta kotiin. Molemmat koirat kävivät kakalla. Aamutoimien jälkeen heitin koirien kanssa Eetun töihin ja ajeltiin takaisin kotiin. Ei tehty erikoisia aamupäivästä, koirat taisivat käydä kertaalleen takapihalla pissalla. Sitten ajelin hakemaan Tuijan ja mentiin Hundspahan, jossa käytettiin koirat lenkillä (Tuija talutti Nemiä ja mä Kikiä), Kiki ei käynyt kakalla ja pelkäsin että toiv. se ei kaki akvaarioon.

Hundspassa oli BOTit tarjouksessa, ja aikamme kun pengoimme tarjouskoria niin sieltä löytyi tarpeeksi pieni verkkoloimi eli koko 43, mikä tuntui passelilta Kikille, joten ostin sen. Sitten Kiki kävi tallustelemassa tuolla altaassa. Nyt myöhemmin kun katsoin videota, niin taitaa olla hieman liikaa vettä? Kiki-raasu pitää aina pakottaa tuonne vesilaatikkoon. Plus se tosiaan enimmäkseen huutaa siellä. Aluksi peruskävelyvauhti oli 2,3 km/h, mutta jossain vaiheessa sitä hieman nopeutettiin (enpä huomannut katsoa mihin) ja sitten lopussa jäähdyteltiin. Sitten kun tallustelu lopetettiin niin kuivasin koiran ja vein autoon. Tosin yritin käyttää koiran ensin pissalla, mutta se vain pörräsi lumessa ...
Sitten maksoin uinnin ja BOTin ja heitin Tuijan kotiinsa (kiitos avusta! :-)) ja ajelin koirien kanssa kotiin. Käytin koirat pissalla ja sitten ne nukkuivatkin oikeastaan siihen asti, että haettiin Eetu kotiin.

Sen jälkeen Eetu ja Nemi kävivät juoksulenkillä (reilu 8 km) ja minä ja Kiki käytiin kävelyllä. Kumpikin koira kakki retkillään. Sen jälkeen koirat eivät puuhanneet mitään ihmeitä, ennen nukkumaan menoa käytin ne vielä pissalla.

Ei kommentteja: