sunnuntai 8. tammikuuta 2017

Päivä nro 61

Päivä jo pitkällä eikä mitään vielä raapusteltu ...

Aamusella kiersin Kikin kanssa lähimetsän läpi, sitten ajattelin palata pellon läpi takaisin, mutta kun oltiin vähän matkaa kuljettu peltoa niin Kiki rupesi hyppimään mua vasten ja muuten riehumaan niin ettei etenemisestä tullut yhtään mitään. Joten palattiin takaisin pyörätielle ja kierrettiin sitä kautta kotio. Tuolla retkellä Kiki kakkasi heti alkumatkasta ja kävi neljä kertaa pissalla. 

Sitten koiruus on päässyt muutaman kerran päivän aikana takapihalle pissalle. Joskus päivällä ja iltaruuan jälkeen. Toisen lenkin se teki joskus kolmen-neljän kieppeillä. Silloin kierrettiin pikkupäiväkotilenkki, Kiki kakkasi ja pissaili pari-kolme kertaa. 

Nemi pääsi aamulla Eetun kanssa jollekin lenkille, jossa se oli saanut juoksennella vapaana aina välillä. Myöhemmin päivällä he kävivät kahdeksan kilometrin juoksulenkillä.

Iltaruuan koirat saivat viiden aikaan, sen jälkeen käytin Kikin takapihalla pissalla.


edit. 22:50

Käytin koirat just erillisillä iltalenkeillään. Saman lenkuran kiersin molempien kanssa. Kauhee tuuli ulkona. Ja nyt lämpötila taitaa olla jossain nollan tietämillä. Ihmeellinen tämä Suomen talvi. Kumpikin koira kävi kakalla. Laskin nyt huvikseni Neminkin pissailun/merkkailun, eli se kyykkäs kuus kertaa ja Kiki kerran ...

Tänään olen raivannut Kikin aarteita hieman kasaan, ja vein kaks kassillistä pahvilaatikkojätettä roskikseen. Siitä Kiki sitten intaantui levittelemään ja repimään jäljelle jääneitä aarteitaan ympäriinsä ...

Äskön laitoin Kikille juoksuhousut yöksi jalkaan, annoin Nemille "älä yöki aamulla" -ruuan ja teetätin Kikillä muutamat istu-maahan -treenit ja tein sille muutaman rangantaivutuksen. 

Ei kommentteja: