torstai 26. tammikuuta 2017

Päivä nro 79


Oikeella kameralla saisi parempia kuvia kuin kötynokialaisellakin, mutta aamu oli siis ihan nätti. Käytin koirat aamulenkillä Koitelissa. Tehtiin siellä vähän namien etsintääkin. Koirat ovat siis syöneet aamupalansa (pelkkiä nappuloita tällä kertaa). Sinällään kyllä tylsä keli, koska kun aamulla katsoin lämpömittariin niin se näytti plus kolmea ja meidän asunnon edusta on taas jäälampi, ei ihan vielä järvi mutta sitä kohti menossa.

Hetki sitten käytin Kikin takapihalla, mutta ei se pissinyt, kunhan halusi touhuta kaikenlaista.

edit. 18:25

Mitäs tänään? Mulla on ollut koko päivän ihan tajuton päänsärky, korviin ja niskoihin sattuu kans. Aiemmin päivällä oli myös vilu ja luulin tulevani kipeeksi. No, onhan se vielä mahdollista. Kiki on energinen ja haluaisi puuhata jotain, mutta mua lähinnä yököttää (ei siksi, että pitäisi aktivoida pientä koiraa, vaan koska särkee ... ).

Sahasin äskön yhden harjanvarren kolmeen osaan. Etupihalla semmosella pikkusella käsisahalla Ostin sen kepin eilen Halpahallista. Tarkotus on tehdä niistä keppipätkistä Kikille semmonen cavatreeni, ostin sen jonkun maton pätkänkin tuohon tarkoitukseen. Epäilen silti etten saa niitä keppejä pysymään paikoillaan siinä matolla. Tähän päänsärkyyn en edes aloita niitä harjoituksia, kun just nyt ei varmaan onnistuisi (mikään).

Iltapäivällä pakkasin koirat autoon ja ajeltiin hakemaan Eetu lentokentältä. Koirat kävivät pissalla ennen autoon menoa. Ja Kiki myös kun tultiin takaisin. Sitten Eetu ja Nemi lähtivät kahdeksan kilometrin juoksulenkille ja minä & Kiki käytiin päiväkävelyllä. Kiki kakkas ja pissas kerran. Nemi ei ollut kakannut lenkillään. Iltaruuan jälkeen käytin Kikin takapihalla pissalla.

edit. 20:57

Joskus tunteroinen sitten käytettiin koirat iltalenkillä. Siis molemmat koirat oli mukana, mä talutin Nemiä ja Eetu Kikiä. Kumpikin koira kävi kakalla. Sen jälkeen ovat nukkuneet/pötkötelleet.

edit. 27.01.17 klo 12:10

Illalala käytin koirat vielä pissalla ja tehtiin vähän temppusia ja Nemi sai "älä yöki" nappulansa.

Ei kommentteja: