sunnuntai 29. tammikuuta 2017

Päivä nro 82

Hyvää laiskaa sunnuntaipäivää. Ulkona on pilvistä ja pari astetta pakkasta. 

Koirat pääsivät aamulla pissalle ja siitä tunnin-parin päästä lenkeille. Mä kiersin Kikin kanssa vesaistentie-välipyörätie -lenkin ja Eetu ja Nemi kävivät pelloilla niin, että Nemi pääsi irtihumppailemaan. Kumpikin koira kävi kakalla. Kikin kanssa nähtiin paljon muita koiria, varsinkin ne jotka kulkivat meidän takana olivat Kikistä turhankin kiinnostavia (olisivat menneet ohi, mutta ei, kun piti näennäisen kohteliaasti kulkea viis metriä meidän perässä). Kiki teki lenkillä vähän seuruureenejä, liikkeestä pysähtymisiä ja lähempänä kotia tehtiin liikkeestä maahanmenoja; Kiki oli ihan tohkeissaan. Sisälle kun päästiin niin tehtiin vielä hanskan nostoja ja avainten tökkäilyjä (avaimet nousivat lattiasta pari kertaa ehkä sentin verran).

Tuon jälkeen Kiki on käynyt kertaalleen takapihalla pissalla.

edit. 30.01.17 klo 13:14

Pari sanaa vielä eiliseltä.

Takapihalla koirat kävivät vielä useampaan kertaan. Kiki varsinkin. Takapiha on sinällään kyllä kuntoutuksen kannalta hyvä paikka Kikille, että siellä ei ole korkeuseroja eli ei suuria lumikasoja ja siellä koira yleensä käyskentelee rauhallisesti. Olen kiinnittänyt huomiota, että se käyttää siellä tasapainoisesti kaikki tassujaan. Että jos vain itse jaksan siellä koiran kanssa seisoskella ja tassutella niin se on ihan hyvä paikka kuntoutella koiraa.

Päivällä Eetu käytti erikseen koiria lenkillä. Kikiä ensin hieman pidemmän lenkin (jotta sain siivota rauhassa kotona) ja sitten Nemiä vähän lyhyemmästi. Kumpikin koira kävi kakalla omilla retkillään.

Illalla mä käytin koirat erikseen kävelylenkeillä (en muista kakkasivatko). Lisäksi tehtiin hieman temppusia, koirat oleskelivat, nukkuivat, Kiki oli häiriöksi keittiössä ja muualla jne normaalia menoa. 

Ei kommentteja: