torstai 12. tammikuuta 2017

Päivä nro 65

Ylös vartin yli kuus. Koirille ruoka. Kikin kanssa lenkille, normilenkki, koira kakkas ja pissaili pari kertaa. Eetu ja Nemi kiersivät myös normilenkkinsä, Nemikin teki tarpeensa. 

Mutta. Koirat vietiinkin aamutoimien jälkeen koirahoitolaan. Annettiin sinne kovasti ohjeita ja ajeltiin töihin. Hoitola on koirille kyllä tuttu, mutta eivät ole olleet siellä about kymmeneen viikkoon. Ensimmäistä kertaa ovat nyt siellä niin, etteivät ole samassa häkissä eivätkä ulkoile yhtäaikaa etteivät ala riekkumaan. 
Jatkossakin teen joinakin päivinä viikosta kotona etätöitä, mutta joinain päivinä on tultava "toimistolle" eli lipastollekin.

edit. 20:23

Haettiin koirat koirahoitolasta puol viiden aikaan. Siellä oli kuulemma sujunut ihan hyvin. Ajettiin apteekkiin, josta hain sitä Nemille tilattua virtsankarkailulääkettä. Sitten haettiin koirille kaupasta ruokaa - edelliset nappulat loppuivat ja koska koirien norminappula merkkiä ei ollut erikoisliikkeessä saatavissa niin päädyin ostamaan hetkeksi parin kilon pussukan HauHauta (minä joka olen ollut sitä mieltä etten markettiruokaa koirilleni syötä, jospa ne kuitenkin eläisivät hetken tuolla ennen kuin saadaan normisapuskaa. Toki pakkasessa on vielä hieman niitä raakaruokiakin). Kotiin tultua käytin Kikiä pikaisesti tienvarressa; hyvä niin, koska sillä oli kakkahätä. Myös Nemi käväisi pissalla.

Sitten koirat saivat vajaat desit HauHauta ja mä lähdin Kikin kanssa pihalle. Käytin sen pissalla ja ajelin sitten Koiteliin, jossa käytin sitä pienen lenkin. Eetu ja Nemi juoksivat Koiteliin (n. 4 km), josta mä nappasin Nemin autoon ja ajelin koirien kanssa kotiin ja Eetu tuli juosten takaisin. Ainiin, Koitelissa kehuin Nemiä tehdystä työstä ja annoin sille herkkuja/palkan - Nemi otti juoksemisessa loppukirin kun huomasi, että olin siellä odottamassa :-)
Kotona koirat söivät vielä jotkut sikaherkut (niitäkin ostin kaupasta) ja sen jälkeen eivät ole tehneet mitään ihmeitä.

Pihalla tuulee ja on muutama aste pakkasta. Ja ihan tajuttoman liukasta. En tykkää. Enkä tykkää siitäkään, että on mahdotonta pitää koiria niin etteivät ne yhtään liukastelisi :/

edit. 21:31

Reeenailin likkojen kanssa vähän. Kaivoin pari pelivälinettä välihuoneesta eli laatikon ja tuolin istuinosan. Ensin Kikille avointa laatikkoa eli ylikävelyä/jalkojen nostelua. Nemi tätä samaa kanssa. Sitten käänsin laatikon toisin päin ja koirat tarjoilivat laatikolle nousua. Plus Kiki muisti mitä muuta laatikolla voi tehdä eli teki myös kaks-kakkosia. Tosi hienosti siihen meni ja siinä tönötti. Lisäksi Kiki tarjoili peruuttamista ja antoi tassua. Nemi teki kaukoja, antoi tassua, kävi korokkeilla. Kiki myös peruutti korokkeelle ts sen toinen takajalka nousi sinne. Lisäksi tein molemmille koirille rangantaivutukset.

Sen jälkeen käytin koirat sivupihalla pissalla. Nyt on Kikillä pyjama (juoksuhousut) jalassa ja taitaa uinua pöydän alla mun jalkojen juuressa <3

Ei kommentteja: