tiistai 17. tammikuuta 2017

Päivä nro 70 (10 viikkoa leikkauksesta)

Kiukutteluaamulenkki taas pitkästä aikaa. Puolivälissä lenkkiä Kiki veti kilarit ja yritti syödä mun housut (kun hanskoja en sille antanut). Nyt koirat ovat hoitolassa ja minä töissä (aloittelemassa päivän hommia - tai josko aamukahville kohta).

edit. 9:44

Koska etsin näitä jatkuvasti, ja blogin hakutoiminnot ovat ihan onnettomat, niin lisäsin nämä (linkit) tuonne Kiki -sivulle
Kuvat 4 kk
Kuvat 8 kk
Kuvat 10 kk
eli kyseessä on siis linkit Kikin röntgenkuviin.

edit. 20:10

Koirat haettiin hoitolasta joskus ennen viittä (en muista tarkkaa kellon aikaa). Kiki oli silloin ulkona, ihan hiljaa ulkotarhassa. Kuulemma se on aika rauhallinen siellä, mikä on ihan hyvä. Ulkoilee siis yksinään (ilman Nemiä, eikä viereisessä häkissäkään ole ketään) ettei ala rellestämään.

Kotona kävi tienvarressa pissalla ja kakalla (tiesin sen kiljunnasta että sil on k-hätä). Sitten annoin koirille ruuat (Nemille vähemmän, koska..). Eetu ja Nemi lähtivät juoksulenkille ja mä & Kiki hypättiin autoon ja ajettiin Jäälin ostarille, jossa käytin Kikin iltalenkillä (en ostarilla vaan Jäälissä). Kiki oli selvästi mielissään maisemanvaihdoksesta :-) Kiki tais pissata kerran sillä reissulla. Kun oltiin tovi kävelty niin mentiin takaisin autolle, jonne tuli myös loppulaumasta (juosten). Sitten kotiin ja taas Kiki tahtoi pissalle.
Ajattelin että vaihtelevat maisemat olisivat väsyttäneet Kikiä, mutta sepä alkoikin leikkimään joululahjavinkulelulla kotona ja toi sitä lelua aina mulle ja komensi jotain samalla. En koiran harmiksi heittänyt sitä sille vaan käskin koiraa istumaan tai maahan ja sitten joko annoin lelun takaisin (laittamalla maahan tai suoraan koiran suuhun) ja vähän "haastoin" koiraa sen vinkulelun avulla yrittäen leikkiä pienesti ilman että koira kovasti riehaantuisi. Vähän musta tuntui etten toiminut ihan niin kuin Kiki toivoi. Sen jälkeen Kiki ei edelleenkään ole rauhottunut vaan on touhunnut jotain pientä ees-taas ja äsken tuli sanomaan (äänettömästi) mulle jotain (muutamaankin kertaan itseasiassa). Lopulta päätin totella eli reagoida sen sanomiseen, että jos sillä vaikka on kauhee hätä. No kissanvillat, kunhan halusi takapihalle lumeen leikkimään. Seisoskelin siellä sitten tovin sen kanssa (ei pissannu tms) ja tultiin sitten sisälle. Nyt Kiki sitten työstää jotain puruluuta tuossa lattialla ...

edit. 18.1.17
klo 19:31

Eilen... käytin koirat erikseen vielä iltalenkeillä. Ainakin Nemi kävi kakalla, Kikin tarpeiden tekoa en enää muista. Annoin myös Nemille vähän nappuloita ja temputin Kikiä. Myös Kikin lenkin jälkeen pelattiin hanskan nostoa :-)

Ei kommentteja: