maanantai 23. tammikuuta 2017

Päivä nro 76

Jahas. Aamulla ylös ennen seiskaa. Koirille ruuat. Aamulenkit normityyliin: minä & Kiki ja Eetu & Nemi. Molemmat koirat tekivät tarpeensa. Omat aamutoimet → koirat hoitolaan → töihin. → Töistä kaupan kautta koirahoitolaan koiria noukkimaan ja kotiin. 

Eetu käytti koirat lähipellolla. Nemi sai humpata irti ja Kiki oli tietty narussa. Nemi oli vähän lällätellyt Kikille mikä oli tietty ollut (Kikistä) ärsyttävää. Kumpikin koira kävi kakalla ja pissas jonku kerran. Sitten koirille iltaruuat, jonka jälkeen melko pian käytin Kikin takapihalla pissalla. Kiki oli levoton sisällä, vissiin yli tylsä päivä. Annoin koirille tyhjät munakotelot tuhottavaksi, siis laitoin sisälle pari namia ja teippasin lootat kiinni. Nemi auko omansa äkkiä eikä Kikilläkään kauaa mennyt.

Tovin päästä käytin Kikin iltakävelyllä. Pissas kerran, ei kakannut. Kantoi jotain pahvinpalaa muutaman sata metriä. Nuuskutteli ja oli kiinnostunut vastaantulleesta mäyräkoirasta, muttei kuitenkaan haukkunut sille. Tehtiin seuruu ja oikee -reeniä, pysäyksiä, liikkeelle lähtöjä ja liikkeestä maahanmenoja. Lisäksi heitin hankeen koiralle muutamia nameja joita se sai etsiä sieltä. 

Nemille myös lenkillä jotain seuruu -tyylisiä reenejä sekä liikkeestä pysähtymisiä. 

Ei kommentteja: