perjantai 27. tammikuuta 2017

Päivä nro 80

Perusaamu. Ruuat, lenkit. Omat aamutoimet, koirat koirahoitolaan. 

Mutta. Tehtiin Kikin kanssa hanskan nostelua lenkin jälkeen. Kiki oli vähän kärsimätön kun en palkannut sitä joka nostosta. Odotin, että se sen verran rauhotti tekemistään, että ehdin napata koiralta sen hanskan. Välillä palkkasin toki ihan perusnostostakin. Palkkana juustonameja, kehuja ja vähän "hanskan tappoa" ja koiran "hetsausta" (pikkueteisessä eli ei päässyt hillumaan isossa tilassa). 

Tuon jälkeen Kiki nosteli sisällä jotain muitakin esineitä / leluja ja oli tuohtunut kun ei ehditty huomioimaan sen taitavia suorituksia. 

Niistä Mush-pusseista on viimeinen nyt menossa. Pitää katsoa josko jossain vaiheessa kävisin ostamassa niitä lisää pakkaseen. Mulla ei ole kyllä hajuakaan, että mitä ne edes maksavat ... (että jos ovat kalliinoloisia niin voi jäädä ostamatta).

edit. 22:21

No enhän minä taaskaan saanut aikaiseksi, että olisin mennyt lappalaistreeneihin. Töissä sitä vielä hieman ajattelin, mutta töistä lähtiessä tuntui etten jaksa kyllä hallille illalla raahautua. Toiv. joskus olen reippaampi.

Koirat haettiin hoitolasta viiden aikaan. Kiki oli kuulemma aamupäivästä oksennellut hieman. Annettiin niille luut kun lähdettiin, joten luultavasti liittyi siihen se puklailu.

Kotiin mentäessä käytettiin koirat tienvarressa pissalla. Sitten mentiin sisälle ja koirat saivat ruuat. Sitten ajelin Kikin kanssa kirkonkulmalle ja käytin sen siellä lenkillä. Pissas kerran, ei kakannut. Eetu ja Nemi  juoksivat sinne, joten Nemi sai siinä kahden ja puolen kilometrin lenkin (oli kakannut ja pissannut muutaman kerran). Olin ehtinyt laittaa Kikin autoon ja otin Eetulta Nemin ja palkkasin sen hienosta juoksu-urakasta. Sitten kävelytin hieman Nemiä, joka pissas pari kertaa. Pistin Nemin autoon ja ajeltiin kotiin. Kotona ei tehty -tai koirat eivät tehneet- hetkeen mitään ihmeellistä (Eetu juoksi siis mutkien kautta kotiin). Myöhemmin käytin Kikin kävelyllä, taisi pissata kerran muttei edelleenkään kakannut (oletus on, että se on kakannut päivän aikana hoitolassa). Lenkistä puolet meni siihen, että se tuijotti mua käveli siis viekussa.

Jossain vaiheessa kotona Kiki ryösti multa nenäliinan taskusta. Ihan normisettiä se. Mutta sen jälkeen se nosti sen nenäliinan (tai isoimman osan siitä) ja antoi mulle takaisin. wuhuu, nostoreeni on lähdössä lapasesta uusiin sfääreihin. Varsinkin kun se sen jälkeen tyyräs mulle monta kertaa yhtä vinkuleluaan, niin, että päädyin lopulta viemään vingun jäähylle.

Jokin aika sitten Nemi sai iltanappulansa ja Kiki sai tehdä temppuja ("te", peruutus, lepo, istu, seiso). 

Ei kommentteja: