maanantai 2. tammikuuta 2017

Päivä nro 55

Todella ärsyttävät liukkaat kelit. Joka paikka on jäinen. Kuljettiin aamulenkki lähimetsän läpi, sielläkin polut olivat jäiset. Jos meni polkujen ulkopuolelle niin hanki oli kova, eli ei puhettakaan mistään puuteri-tai semipuuteri- lumessa kahlailusta ja kuntoilusta. Liukkailla liukastelut eivät ole tehneet hyvää kuntoutujalle. Vaikka onhan se vaikea arvella tuota sen ontumisen tasoa kun on nyt kohta kahdeksan viikkoa katsonut sen liikettä, kuinka paljon se linkuttaa leikattua jalkaansa. Silti mulla on sellainen fiilis, että se olisi ollut parempi just ennen joulua kuin mitä nytten. Mutta eikait se auta kuin toivoa, että se tästä taas vähitellen alkaisi mennä parempaan suuntaan. Maltilla vaan tai jotain. 

Aamupalaksi koirat saivat nappuloita. Pitäisi varmaan illalla jo alkaa ottamaan lihat sulamaan, kun kerta en taaskaan herännyt ennen varsinaista ylösnousua laittamaan ruokia valmistumaan. Kannatti antaa Nemille illalla syötävää, koska se ei aamulla yrjönnyt keltaista happomahalitkua lattialle. 

Molemmat koirat kakkivat melko pian lenkille lähdön jälkeen. Eetu siis käytti taas Nemin lenkillä. Kiki taisi pissata kaksi kertaa lenkin aikana. Ketä kiinnostaa, en tiedä, mutta kun olen kerta jäänyt jumiin siihen, että lasken montako kertaa se pissii lenkin aikana. Jos sillä on juoksu, tai se on juoksua tekemässä, niin ei se kyllä ainakaan kovin usein merkkaile. En yhtään muista missä vaiheessa noilla aiemmilla koirillamme on tullut se, että ovat alkaneet merkkailemaan/pissailemaan monta kertaa lenkin aikana. Vaikka oon mä kyl kuullut sellaisistakin narttukoirista, jotka eivät välttämättä pissaa kuin kerran lenkin aikana, vaikka olisi pidempikin lenkki kyseessä, joten eihän Kiki nyt välttämättä seuraa merkkailuasiassa Merrin ja Nemin toimintatapoja.

edit. 3.1.2017 klo 21:56

Eilen ... mitäköhän päivällä ja illalla tapahtui? Koirat söivät iltaruokansa, niitä käytettiin lenkeillä (erikseen) ja omalla pihalla pissalla muutamaan otteeseen. Ei varmaan sen kummempaa. Ennen nukkumaan menoa annoin Nemille lisäruoka-annoksen. 

Ei kommentteja: