keskiviikko 1. helmikuuta 2017

Päivä nro 85 sis. BOTin koeajo

Jatkoin sitten kuitenkin sitä kululaskentaa minkä tein takautuvasti viime vuodelta.

Tammikuussa Kikin kuntoutukseen meni 205 euroa.
Plus ostin sille BOT-verkkoloimen, mutta sen olisin varmaan ostanut joka tapauksessa jossain vaiheessa, joten sen hintaa en laskenut tuohon pariin sataan (ovat siis osteopaatti-, fyssari- ja vesikävelykuluja).

edit. 12:11

Eilen tosiaan ostin Hundspasta Kikille tuon Back on Trackin. Olisi ehkä ollut fiksua pitää takkia koiralla vesikuntoilun jälkeen, mutta märälle/kostealle koiralle en sitä sitten viitsinyt laittaa (miksi, en tiedä) ja sitten oli kaikenlaista hösötystä niin unohtui. Nyt koira nukkuu takki päällä, ennen kuin asettui nukkumaan niin otin siitä pari räpsyä. Pitää ottaa takki pois siltä jonku ajan päästä (viimeistään kun herää), kun ei sitä nyt tuntikausia ole tarkoitus sillä pitää.





Hämärä pikaräpsy seisovasta Kikistä takki päällä.

Kiki ja uus BOTti. kuvassa näkyy myös erikoisjärjestelyitä eli sohvalle pääsy estetty ...

Käyttöohjeet eläinten Back on Track -tuotteille 
Kaikkien Back on Track -tuotteiden käyttö tulee aloittaa vaiheittain. Käytä tuotetta enintään 2-4 tuntia ensimmäisten 2-3 päivän ajan. Näin eläimen keho saa mahdollisuuden tottua tuotteen vaikutukseen. Totuttelun jälkeen tuotetta on suositeltavaa käyttää useita tunteja parhaan mahdollisen hoitotuloksen saavuttamiseksi.
Lähde ja lisätietoja: backontrack.com/fi/kayttoohjeet/

edit. 02.02.17 klo 16:08

Eilen loppui Mush-sapuska, tein aiheesta bloggauksen Morrriin.


Ei kommentteja: