tiistai 21. helmikuuta 2017

Päivä nro 105 / 15 viikkoa operaatiosta / nosework -kurssi alkaa

Perusaamu. Koirat ovat hoitolassa, me ollaan töissä. Tänään tuli viisitoista viikkoa Kikin leikkauksesta. Illalla menemme ensimmäistä kertaa koirakurssille sitten agilitynalkeisreenien ennen järkyttävää diagnoosia, leikkausta ja koko tätä hoito/kuntoutusrumbaa.

edit. 22.02.17 klo 11:55

Töiden jälkeen haettiin tietty koirat hoitolasta. Sitten kotiin; käytin Kikin tienvarressa ja se kävi pissalla ja kakalla. Nemi käytettiin kans tienvarressa, mutta se taisi keskittyä lumensyöntiin (se ei jostain syystä voi juoda koirahoitolan kupista vettä - tai siihen päätelmään ollaan tultu, että sillä on joku eroahdistusjutska tai mikä lie ettei se juo jos me -tai jotkut muut valitut henkilöt- ei olla läsnä). Sitten annettiin koirille ruuat ja hetken päästä lähdettiin käyttämään niitä lenkillä. Tehtiin uusialuevaltaus, siis Kikille uusi ja varsinkin uutta operaation jälkeen. Eli käytiin joen toisella puolella Ponnonmäellä mutka. Hieman mietitytti koiran jaksaminen, mutta se ei tod ollut ongelma. Lisäksi tietty oli se seikka, että kun illalla olisi vielä reenit, että jaksaako koira siellä jos käy alkuillasta inasen pidemmän lenkin kuin mihin on tottunut. No, reenit olivat sen verran myöhään ettei sen asian kanssa ollut kyllä mitään ongelmaa. Eikä se lenkki siis sinällään mikään superpitkä edes ollut (pitänee joskus mitata, ehkä pari km tjsp). 

Pari tuntia koirat saivat vaan ihan oleskella. Sitten pilkoin kasan lihapullia, pakkasin ne ja reeniliivin kassiin ja ajelin Kikin kanssa Taskilaan. Pihalla olikin tällä kertaa jopa kakskyt astetta pakkasta. Käytiin kuitenkin -kun ehdittiin ihan hyvin- pikkukävelyllä ja Kiki kävi pissalla ja kakalla. Reenien jälkeen käytin koiran vielä pissalla ja sitten ajeltiin kotio. Kun saavuttiin kotikadulle niin Eetu oli käyttämässä Nemiä lenkillä; vanhempi koira oli käynyt kiireellä kakkoshädällä ja sotkenut housukarvansa, joten pääsin vielä koirapyykille päivän lopuksi. 

Ei kommentteja: