perjantai 3. helmikuuta 2017

Päivä nro 87 (sis lappalaistreenit)

Ei mun ahkerabloggaus nyt oikein edisty.

Tänään Kiki on päässyt kaks kertaa yhdessä Nemin kanssa lenkille, sekä aamulla että töitten jälkeen. Aamulenkillä molemmat koirat kävivät kakalla. Töitten jälkeen lenkillä Kiki ei kakkinut, mutta se pasko heti kun tultiin kotiin ja vein koiran pikaisesti ulos/tienvarteen. Päivän koirat olivat koirahoitolassa kun me oltiin töissä.

Illalla ajelin koirien kanssa Haukkukeitaalle lappalaiskoiratreeneihin. Ensin menin hallille ja tein -yhden kaverin avustuksella- Kikille jumppatreenin. Kun älysin, että saan paljon helpommin tehtyä sitä cavatreeniä hyppyesteiden avulla kuin mitä sillä keppi+matto -hässäkälläni. Eli laitoin kolme hyppyä kohtuu lähelle toisiaan ja rimat niin alas kuin mahdollista. Sitten hain Kikin autosta, käytin pissalla ja vein halliin. Kuljettiin niiden hyppyjen luo mitkä olin laittanut sinne kentän peränurkkaan. Sitten tein Kikin kanssa muutaman kerran hyppyjen yli kävelyn, hieman piti hillitä koiraa kun se olisi halunnut mennä paljon lujempaa. Yritti myös siivekkeiden kiertoja, mutta niille en koiraa päästänyt. Koira oli siis koko ajan hihnassa. Kun rimojen yli kävely sujui ihan kivasti niin tehtiin myös pari kertaa peruuttamalla koko sarja ja Kiki oli varsin pätevä <3 Lisäksi harkattiin venyttelyjä, istumista, maahanmenoa ja hanskan nostelua.
Sitten vein koiran pois, käytin ensin pikkukävelyllä (kakkas) ja sitten vein autoon ja menin Nemin kanssa halliin. Tein Nemille kaukoja, seuruuta eri variaatioin, tolpan kiertoa, pujottelua ja yritin myös samaa cava-treeniä kuin Kikin kanssakin. Nemin kanssa cavailut meni huonommin, varsinkin se peruuttaminen, sillä siivekkeet tippuivat eli onko sillä huonommat lihakset kuin Kikillä?
Nemin kanssa myös leikittiin siilen kanssa ja se tuntui olevan koirasta ihan parasta <3 niin hienoo kun saa koiran silmät sillä tavoin loistamaan.

Reenailun jälkeen purin meidän cavajumpan ja käytin Nemin lenkillä ja vein autoon ja ajeltiin kotiin. Ennen sisälle tuloa käytin Kikin pissalla. Sen jälkeen Kiki on vihjaillut, kuinka tylsää on, mutta kukaan ei ole silti alkanut sitä. Just nyt molemmat koirat taitavat nukkua.

edit. 23:17

Koirat käytetty iltapissalla. Nemi sai iltanappulansa ja Kiki on tehnyt myöhäisiltatemppunsa (lepoa lähinnä tehtiin). Nyt koirat vouhkaa, Nemi laulaa ja Kiki pörrää ympäriinsä kun niiden mielestä joku namirutiininami on vielä saamatta.

Ei kommentteja: