keskiviikko 22. helmikuuta 2017

Päivä nro 106

Ennen seiskaa ylös. Koirille ruoka ja sitten erillislenkit. Kikillä oli kova pissahätä ja melkein yhtä kova kakkahätä. Kierrettiin perinteinen pikkupäiväkotilenkki. Päiväkodinkulmalla tuli hetkellinen kiukkukohtaus mutta se oli onneksi nopeasti ohi. Ihan kokoaikaa Kiki ei yrittänyt syödä kakkoja. Omien aamutoimien jälkeen vietiin koirat koirahoitolaan, josta haen ne töiden jälkeen.

Ainiin, aamulla näkyi sisällä pientä epäpuhtautta Kikin liikkeessä, joten taisi olla aika rankka päivä se eilinen ...

edit. 18:14

Iltaruuan yhteydessä ehdin tekemään ensimmäisen kerran nosework -läksyn Kikille. Eli koiran pitäisi nyt syödä eucalyptys-hajupilvessä. Ainut vaan, että heti nousi esiin se ongelma minkä takia rlk-tapaamisen jälkeen ajattelin että tämä ei ole mun laji: mun käsien tärinä.
Ei mitään käsitystä montako tippaa sillä pipetillä tuli ja minne ne meni? Oliko ykskään tippa siinä topsypuikossa minkä teippasin Kikin ruokakuppiin. Todella ärsyttävää. 

Töiden jälkeen koirat on siis tietty haettu hoitolasta, Nemi taas söi lunta vaan kun kuljetin sen autolta kotiin. Kotona annoin sille marssilaisen hetkeksi ja Nemi meni sen kans intobanaanina asuntoa päästä päähän ja pisti matot ihan rullalle :D Sitten poimin lelun talteen ja menin hakemaan Kikin autosta. Käytin Kikin pikkukävelyllä, se kävi pissalla ja kakalla ja sitten tulinkin sen kanssa sisälle säätämään tuota nosework-läksyä. Jonkun ajan päästä ajellaan Karjasillalle lenkille ja sitten napataan Eetu kyytiin kielten tunneilta.

Ei kommentteja: