maanantai 27. helmikuuta 2017

Viikko alkaa Hundspalla. Päivä nro 111

Tänään Kikillä oli yhdeltä taas vesikävelyä kuntoutusohjelmassa. Hain Tuijan (kiitos!) kaverikseni ja ottamaan Kikistä kuvia & videoita. Tässä muutama kiva kuva, videot lataan ja linkittelen myöhemmin.
edit. 20:00
Filminpätkiä: 


Filmi 349 (viimeinen osa tämän päivän vesikävelyvideoista)

Aamulla tein koirille hieman namien piilotusta / etsintää. Ihan aamuvarhain koirat käytettiin erikseen lenkeillä, Kikille pikkupäiväkotilenkki ja Nemi oli päässyt irtihumppailemaan parille pellolle ja pikkujoelle - kivaa oli "mummolla" ollut :-) 
Iltapäivällä Kiki sai tehdä nosework-kotiläksyjä eli pistin pariin laatikkoon hajua ja nameja ja sitten oli muutama laatikko ilman nameja ja hajua. Kiki oli tooosi innostunut harjoituksesta, en tiedä menikö se kaikkien taiteen sääntöjen mukaan ... mutta ainakin Kiki oli eniten kiinnostunut niistä hajunamilaatikoista (tuskin oli yllätys kellekään se). 

Ulkoilut ovat tänään olleet lyhyenlaisia. Aamuhumpan lisäksi Nemi on käynyt vain tosi pieniä pätkiä pihalla. Kikiä käytin minikävelyllä ennen vesikävelyä (kakkas), lisäksi se on käynyt lähinnä tienvarressa ja takapihalla (kakkas sinne alkuillasta). Takapihalla tuli Kikille kivasti jalkojen nostelua. Lisäksi on tehty pikkuisen jotain temppuja, tyyliin tassun antoa ja peruutusta. Ainakin Nemin kanssa pitää vielä tänään mennä kunnollisemmalle kävelylle, toki Kikikin pitää pissalla käyttää ennen nukkumaan menoa. Ainiinjoo, Kikillä oli BOTti päällä tunnin-pari Hundspa-keikan jälkeen.

edit. 21:40

Pitää kait se pitää muistiaikaan kertoa, koska jos en kerro niin taitaa jäädä kertomatta kokonaan ... eli siitä kun vesikävelykuntoutus aloitettiin niin Kiki on edistynyt ihan hirveästi. En osaa sanoa onko se kävely edistynyt kuinka paljon (toivottavasti sekin), mutta se miten Kiki käyttäytyy ko paikassa on mennyt kovasti eteenpäin. Enää Kikiä ei tarvitse väkipakolla retuuttaa allaspuolelle vaan se jonottaa oven takana, että "joko mennään". Se pistää vain nimellisesti jalat jarrulle ennen akvaarioon menoa, pikku pukkaus/kehoitus ja koira on laatikossa. Se ei enää haukkua räksytä koko varttia mitä on laatikossa. Lisäksi se ei koko aikaa nojaa seinään kävellessään. Tällä kertaa keskemmällä kävelyä tuli vieläkin enemmän kuin viikko sitten. Nyt Kiki käveli ensin kuus minuuttia, sitten pieni tauko ja sitten kuus-seitsemän minuuttia lisää.
Viikon päästä mennään taas, eli varasin jo uuden ajan :-)

Ei kommentteja: