maanantai 4. elokuuta 2008

Plänejä


Varasin just hotellihuoneen Jyväskylästä. Eli ainakin Lappalaiskoirien syyserkkariin ollaan menossa. Tämä tapahtuma on siis lokakuun ensimmäisenä viikonloppuna. Lauantaina siellä on virallinen tokokoe ja yhdistyksen tokomestaruudet ja sunnuntaina vir.näyttely. Näytelmään osallistutaan varmasti, tokotusta en ole vielä päättänyt. Pitäisi saada Merrin avon liikkeet hieman paremmille kantimille (reenaus voisi auttaa ), toisaalta taas mulle riittää se että liikkeet on kutakuinkin valmiit.. tavoitteet eivät ole korkealla. Sen kanssa on aikomus vain tokohumputella ja katsoa mitä tuleman pitää (kyllä tiedetään, mun katsontamalli näihin harrastuksiin on ihan outo, mutta minkäs teet ). Ja sitten se Nemi, sehän on ihan valmis jatkamaan alokas-koeuraansa. Pitäisi saada vaan varmuutta erilaisiin paikkoihin.. eli häiriöreeniä alle.
Näytelmätuomarina Jyväskylässä taisi olla Reino Korpela eli joku suht vasta tuomarioikeudet rlk:lle saanut heppuli. Tosin on hän tainnut jo tuomaroida ruotsinlapikkaita, me vain ei olla hänen kehässä käyty ikuna. Niin, tokotuomarina tuolla on
Aino Juhantalo-Kakkola - jonka nimi ei sano mulle yhtään mitään.






Toinen näytemäsuunnitelma tälle syksyä on Tromssan KV-nly, lokakuun 3 vkonloppu. Jonne olen mahdollisesti Nemin kanssa lähdössä. Lähtö riippuu oikeastaan vain kahdesta asiasta eli a)onko matkaseurueeni lähdössä ja onko autossa tilaa meille. ja b)onko koiralla tuolloin juoksu (joka tietty ei Norjan näytelmiä häiritte, mutta en tiä onko pennutus ajankohtaista tuolloin)
Noh, joka tapauksessa Norjan reissua suunnitellaan - ainakin jollain tasolla. Nyt kun Nemikin on Ruotsin valio niin (noh, anomista vaille toki, mutta tulokset saatuna) olisihan se hienoa saada siitä Norjan ja sitä myöten Pohjoismaitten valiokin Toki ulkomaitten cacibbeja Nemille kaipailisin niin saatas siitä Intti. Mutta eiköhän nuo kaikki tule aikanaan.. ainakin uskon niin. Eihän koiruus ole kuin 3,5v. Merri ei ollut tässä vaiheessa vielä edes Suomen valio ja Nemi on jo kahden maan valio. Joten eiköhän "pikkusiskokin" ehdi vielä titteleitä kerätä



Sitten agiin. Sitä onkin luvassa runsainmitoin lähitulevaisuudessa
Ilmoitin koirat just Okk:n elokuun kisoihin. Nemin hyppärille ja Merrin kaikille radoille.
Elokuussa on lisäksi Kemkon kisat (1 päivä, 3 kisaa - käytännössä siis yks hyppäri Nemille ja 3 rataa Merrille) ja KAS:n kisat (2 päivää, 1 hr Nemille ja 4 rataa Merrille).
Syyskuussa olisi ensin Haaparannan kisat (2 hyppäriä Nemille, 4 rataa Mersulle), Okk:n järkkäämät Piirimestaruuskisat (1 hr Nemille, neljä rataa Merrille) ja Tornion Syysralli (vai mikä olikaan nimeltään), jossa molempina päivinä yks hyppäri ja lisäksi molempina päivinä 2 tavisrataa. Siellä vaan taisi olla 2 rataa yhtäaikaa, joten pitänee hieman tiedustella millaisen aikataulun aikovat tehdä että monelleko radalla Mersun ilmoitan (toisaalta en kyllä varmaan jaksaisikaan 6+2 rataa paukuttaa samana viikonloppuna).
Oman kisarallin päätteeksi voikin sitten rentoutua Helzingissä katselemalla Agiliitelyn MM-kisoja syyskuun vikana viikonloppuna

Loppuvuodelle on vielä mietinnässä, että lähdekö joulukuussa Messariin. Ja jos niin kumman vai molempien koirien kanssa ja millä kyydillä.

Niin ja miten käy marraskuisen Tanskan matkan (pohjoismaitten voittaja), ainakin kesällä hieman kuulosti että se matka on ehkä sittenkin unhoitettava -höh.

Ei kommentteja: