lauantai 30. elokuuta 2008

Levein hymy ikinä :)





Vaikka tämä päivä ajallisesti ei alkanutkaan Nemin radalla, niin tää juttu kuitenkin alkaa sillä

"Nemi sai nollan, Nemi sai nollan, Nemi sai nollan, ..." pyörii päässä. Ei tästä taida tulla kovin järkevää kirjoitusta

Noh, jos yritetään kuitenkin.

Pateniemi. KAS:n seuramestaruuskisat, tuomarina Asko Jokinen. Olin ilmoittanut Nemin vain hypärille (kuten toistaiseksi tapana on) ja Merrin kaikille radoille. Luokkajärjestys tänään oli 1-2-3 (a-kisa) ja 1-2-3 (b-kisa eli hyppäri).

Ensin hurmuttelin siis Merrin kanssa a-radan, ihan kiva rata - paljon hyviä kohtia. Ei virheitä. Mutta ihanneaika ylittyi about 7 sekkaa.

Sitten Nemin kanssa hyppärille. Rata oli ihan vekkuli - ei älyn pitkä (oisko ollu 17 estettä? tarkistelen sen myöhemmin). Alkua vähän mietin, että miten ohjaisin. Ensin oli siis muuri sitten aita ja kolmantena putki. Päätin valssata ennen putkea, ajattelin jopa, että muista tehdä valssi tosi hyvissä ajoin. En tiiä miten muistin.. (Tuija otti tän kyllä videolle, joten sittenpä näen). Radalla oli paljon sellaisia kohtia, että musta tuntu että käskyt oli myöhässä, mutta vissiin sain pelastettua tilanteita kuitenkin. Tai ehkei ne niin myöhässä ollut kuin luulin. Nemi kulki hyvin - ja tuli virheittä maaliin. Maaliin tullessa mä en kyllä ite vielä tiennyt, että se oli nolla.. olin lähinnä tyytyväinen kun rata tuntui kulkevan hyvin .

Merrin kanssa hypäri menikin sitten ihan käsille. En enää jaksanut keskittyä kunnolla. Ja jalkakin ihan rikkipoikki ja pinossa.

Ai niin, se Nemin tulos oli siis -8,1 ja sijoitus 2/17!


Ei kommentteja: