perjantai 29. elokuuta 2008

Lenkillä


Nyt kun taas olen käyttänyt koiria erikseen lenkeillä (oma kunto ainakin kasvaa,tai luulis kasvavan ;)) niin olen samalla myös tokotellut niiden kanssa hieman. Eilen illalla (Nemin agiliitojen jälkeen) käytin niitä myös omilla lenkeillään. Ensin Nemiä ja sitten Merriä.

Nemin kanssa otin vain pieniä seuraamisia, siis lyhyitä pätkiä joissa se oli hyvin tomerana mukana (onneksi se koira ei ollut nyt läsnä minkä näin Laukaassa :o). Lisäksi otettiin vähän kääntymisiä. Nemi edisti pikkaisen, oli näet aika tohkeissaan. Samaten kun kääntymisissä meinasi seuraamispaikka kadota. Hieman hankalaa tuon kanssa silloin kun se käy kierroksilla olla tallomatta sen varpaille -tms

Merrin kanssa koitin tehdä vaihtelevan pituisia seuruita. Eli vaihtelin sitä millon palkkasin sen. Ja koska koiran kanssa ei oltu tehty mitään koko päivänä/iltana ja vihdoinkin minä & lihapullat (oleellisin, tietty :)) oltiin sen kanssa ulkona, niin sehän piti kontaktia ihan älyn hyvin. Vasemmalle kääntymiset on jotenkin hankalia, mistä lie johtuu, ja samalla kontaktikin saattaa herpaantua. Kerran piti hieman ärähtää koiralle kun rupesi katselemaan muualle - mutta hyvin palautui takas ruotuun.

Lisäksi tein Mersun kanssa pikkaisen kakeja.


Ei kommentteja: