tiistai 5. elokuuta 2008

Paluu arkeen. Nemin toko.


Eilen jatkui taas treenit. Nemin tokolla. Teimme seuraamisia, kaukokäskyjä ja paikallaolon.

Paikallaolo oli ihan ok. Pikkaisen Nemin pää pyöri mutta muuten ihan hyvä. Mitä nyt itse mokasin lopussa eli kun kaivoin namia taskusta niin Nemi nousi. Tarkoitus oli palkata se sinne maahan - eli pitää kiinnittää huomiota omaan käytökseen.

Seuraaminen ensin käskytettynä. Alku loistava ja sitten Nemillä meni mielenkiinto kun palkkaa ei tippunut. Eli käännöksiä myöten hyvä, mutta hieman liian pitkä kakrulle. Blaach!
Sitten rupesin reenimään niin, että pistin namin lautaselle maahan ja otin lyhyitä pätkiä ja päästin sen aina sitten palkalle sopivassa välissä. Toimi ihan hyvin. Tosin jatkossa nami kannelliseen rasiaan jotta voin pitää koiraa irtikin eikä tarvi pelätä sen saavan palkkaa luvatta.

Kaukot. Niin, käsimerkkejähän tuo ei osaa. Ensin otin liian kaukaa, ei toiminu. Lähempää meni paremmin. Mutta pitää palkata vielä tiheemmin. Ja ottaa sille leikkimielisesti istumistreeniä jotta tekis sen nopeemmin.

Kakru otti kovasti häiriötä toisista koirista, siis kun seuraavan ryhmän koiria alkoi tulla pelipaikalle. Tylsää. Mutta hyvää treeniä kuitenkin... Häiriöreeniähän sitä just kaivataan.


Ei kommentteja: