torstai 21. elokuuta 2008

Edelleen hankalaa mennä putkeen, mutta loistavia takaaleikkauksia


Eilen Mersuliinin agiharkoissa oli ratana osittain sama mikä oli sunnuntaina kisaratana. Eli aloitettiin samaan tyyliin. [Ratapiirros löytyy Merrin treenikamun eli Tassun blogista]

Menin tuonne 3-4 esteiden paikkeille ottamaan koiraa vastaan. Aika monta yritystä sain tehdä, että sain koiran menemään sujuvasti putkeen. TähMitäHäh, Merrinkin kanssa piti tehdä ohjauskäännös jo ennen 2 hyppyä... On se nyt kanssa kummaa ;)

Tuon jälkeen rupesi sujumaan, sain jopa tehtyä pujossa persjätön. Tämän voisi luulla kiihdyttävän koiran menoa kun mä menen selkeesti edelle, mutta sitä ei kyllä Merrin kanssa tapahdu. Se tulee omaa vauhtiaan perässä.
Maaliin tultiin ihan hyvin, mitä nyt Jonna sanoi, että hyl olisi tullut. Olin nähkäästä tutustunut rataan ja sen mukaan teinkin sujuvasti niin että otin hypyn 13 takaahyppynä. Hyvin Merri tuli siivekettä nuollen eli käännös tosi hyvä. 13-14 esteillä koitin tehdä jonkinmoisen sylkkärin ja sen jälkeen takaaleikkauksen. Merri meni vauhdilla keinulle eikä häiriintynyt mun liikuista yhtään.
Sitten otin lopun vielä uusiksi hypyltä 10 eteenpäin, jotta sain tehtyä sen hypyn 13 oikein. Nyt takaaleikkaus oli vieläkin parempi ja välistäveto esteillä 16-17 aivan huippu! Tiukka käännös 17:lta putkeen ja taas hypyn jälkeen tiukka käännös puomille.

Aivan loisto koissu! :)


Ei kommentteja: