torstai 7. elokuuta 2008

Kotiläksyjä



Taas aamulla Haukkiksella, jospa tuo olisi ollut vika kerta ko paikassa tällä viikolla. Saas nähdä.
Melkoinen suhina siel Haukkiksella käy. Ny tässä kun olen tiiviisti käynyt siellä niin joka kerta siel on joku ollut. Tokokentällä kyllä yleensä, mutta silti.

Ihan perusjuttuja reenasin. Molempien koirien kanssa eteen lähetystä parilla hypyllä ja putkeen menemisiä. Molemmille helppoa aita-aita-vinkulaputki-rengas -rataa, kummastakin suunnasta. Eli Nestori menee ongelmitta sen renkaan. Merrille renkaan jälkeen myös a (palkalla). Molemmille pujottelua loppupalkalla - Merri oli edelleen hiljaa pujotellessaan kun koitti päästä äkkiä palkalle :)
Nemi meinasi taas varastaa lopussa palkalle, kehveli. Mutta, kun otin ilman lopussa olevaa palkkaa - ja heitin lopuksi sen namin sille, niin meni ihan hyvin. Pystyin jopa juoksemaan pujon vieressä! Ihme otus...

Nemille a:ta hihnassa -hyvin meni. Sekä puomia,ts yritin ottaa puomia niin että nostin esteelle ja sitä pelkkää loppujuoksua & pysäytystä, Mutta oli melkoisen vaivalloistä eikä välttämättä edistä esteen oppimista kun pistän sen istumaan alastulon yläosaan, vannotan pysymään paikallaan, vien namin ja sitten koitan saada vauhdilla alas ja pysähtymään jotta voin antaa luvan mennä palkalle. eli onnistui kyllä mutta... en tiiä, en.

Lisäksi otin Nemin kanssa sitä takaahyppelyä. Koitin lähettää kaukaa, mutta meinasi mennä räkytykseksi. Onnistuneiden toistojen (3-5m?) jälkeen otin sen mutkailuputken kautta, eli kun koira oli putkessa hihkuin jo sille jotain ja ohjailin sen takaahypylle. Sain tehtyä onnistuneita toistoja molemmin puolin  - ts molempien siivekkeiden kautta taaksekiertäen.

Ei kommentteja: