sunnuntai 29. toukokuuta 2016

Vko 21, omatoimireenit

Kävin koirien kanssa Martsassa. 

Nemille tokotusta. Eli seuraamista, luoksaria ja jääviä. 
Lisäksi Nemi teki pujottelun pari kertaa, meni kerran putken ja hyppäsi muutaman kerran renkaan. Rengas oli ihan sen omajuttu sitä ns tarjoamisagia, hypyissä kun ei ollut rimoja .. yhesti se meni siivekkeiden välistä vähän hönön näköisenä ja siirtyi sitten hyppimään sitä rengasta. 

Kikille.
Lelulle fokusointia - ensin leluhetsaus, sitten lelun heitto ja päästö lelulle vasta kun lelu oli pysähyksissä, minen liikkunut ennen kuin koira oli lelulla. Hyvin meni :)
Siivekkeen kiertoa, rimoja ei ollu kentällä mutta ehkei se haitannut. Kiki oli sukkelampi kuin mitä mä säädin naksuttimen, namikipon ja remmin kanssa. Sille oli ihan päivänselvää mitä ollaan tekemässä. 
Lisäksi pari paikkareeniä, se on aika säätöä eli ollaan ihan tajuttoman pienissä jutuissa menossa. Pikkusen voin kättä liikuttaa muttei puhettakaan, että voisin jalkaa liikuttaa. Tulee elävästi pentu-Nemin reenit mieleen - sen kanssa tuntui aikoinaan etten ikinä saa sitä oppimaan paikallaoloa, mutta oppihan se, joten kyllä Kikikin oppii (tai ainakin toivoa on ;))
Lisäksi hieman luopumisreenejä.


Ei kommentteja: