maanantai 23. toukokuuta 2016

Sopivasti väsynyt

Hullunmylly aamu. Tai päivä. Tai siltä on ainakin tuntunut. Kikin  kanssa elämä ei käy tylsäksi. Kiki keksi tässä muutama päivä sitten, että vesikuppia voi raahata pitkin keittiötä. Se on semmoinen keraaminen suht tukeva kuppi, mutta sepäs ei pentua hidasta. Tänään penikka myös huomasi, että sillä on aika hyvä reitti televisionurkkaukseen - sinne on pienet välit mistä pieni rlapinkoiranpentu vallan mainiosti mahtuu kulkemaan. Lisäksi se on kaivanut pihalle tänään kuoppaa, syönyt kaivamaansa tuotosta. Kakannut olohuoneeseen - ehdin just sopivasti paikalle keskeyttämään toiminnon, en siis kakkaustoimintoa vaan ahmimistoiminnon, ilmeisesti oma kakka maistuu makoisalle (en aio testata). 

Suunnitelmista huolimatta en päässyt / pääse tänään näköjänsä liikenteeseen. Siis että menisin jonnekin uuteen paikkaan väsyttämään pentua. Lähinnä voidaan ajatella että se on sitä sosiaalistamista, mutta kyllä mä tässä kohtaa pentuarkea lasken ne retket aikalailla toimeliaankoiranpennunväsytysretkiksi ;)

Tein Nemille ulkona paikkamakuun ja heittelin nameja pitkin pihaa, sitten vapautin Nemin niitä etsimään ja menin sisälle (Nemi oli narussa jotta uskalsin jättää sen yksin ulos) tekemään Kikille luopumistreenejä. Tajusin siinä sitten reeniä tehdessäni, että olenkin mitä ilmeisemmin naksutellut Kikille sellaisen hassun pään nykäisy toiminnon, se hätäsesti liikauttaa päätänsä kauemmas namikupista, ja kun se "pakittaa" mielestäni niin pääsee sille namille ts saa syödä sen. Mutta huomasin että se tekee hassunliikkeen (jota en osaa kuvailla) joten ilmeisesti olen naksutellut sille sitten sellaisen toiminnon :D No luopuu se siitä namistakin samalla ... 

Kun olin reenauttanut Kikiä tarpeeksi niin pistin senkin ulos pihanaruun nuuskuttamaan Nemin seuraksi (vai harmiksi) niitä nameja. Ja jee, väsähtihän ne koirat - taas hetkeksi :)

Klo 9.08. Tuossa vaiheessa Kiki oli käynyt jo alkuaamun kakalla (puol kuudelta), syönyt aamupalansa ja käynyt aamulenkillä (jossa pissasi ja kakkasi) sekä käynyt autoajelulla Oulunsalon lentokentällä.
Kiki tahtoo ulos. Siellä nyt vain on kivempaa kuin sisällä. Sälekaihtimet pitää nostaa päiväksi pois tieltä, koska Kiki tykkää räpeltää niitä (takaovessa on yksinkertainen ikkuna, joten kaihtimet eivät ole lasin takana suojassa).

Kuvien lisäily tekstin matkaan keskeytyi, koska Kiki ilmaantui olohuoneeseen ja alkoi pyörimään lattialla sen näköisesti, että katsoin parhaaksi nostaa sen kainaloon ja kantaa ulos. No, kakkahan se tuli (aika löysä sellainen). Jokohan se nyt sitten nukkuisi jonkinaikaa?!?




Ei kommentteja: