keskiviikko 18. toukokuuta 2016

Paskakeissi

Eilinen päivä lähti heti alkuun menemään pieleen. Siis sillä, että Kiki ei kakannut aamuvarhain tehdyllä pikaulkoilulla - kuten se yleensä on ottanut tavaksi. Ensin pikainen pissa ja sitten pienen jahkailun jälkeen myös aamukakka. Siitäpä sitä on voinut sitten jatkaa taas unia. No, nytpä se sitten jökötti pihalla eikä liikkunut mihinkään pissalla käynnin jälkeen. Kuvittelin (väärin), että sitä ei kakata. Mentiin takaisin sisälle nukkumaan pariksi tunniksi, Kikin nukkui jahka olin ensin remunnut lelujensa kanssa hetken. 

Aamulla käytin sen takapihalla (pissalla) ja aloin säätämään kaikenlaista (puin päälle, valmistelin aamupalaa jne). Kiki häipyi johonkin keittiöstä säheltämästä ja oli ihan hiljaa. Rupesi epäilyttämään. Menin sen perässä olohuoneeseen; sinnehän se oli tortun vääntänyt kirjahyllyn eteen. Siivosin sen pois, annoin koiralle ruuan ja menin käyttämään sitä pikkulenkillä. 

Sitten päivä soljui eteenpäin normaalisti joitain tunteja. Kunnes jollain lenkillä kiinnitin huomiota, että Kiki kakkasi hieman löysemmän tuotoksen. Illalla käytin Kikiä monta kertaa takapihalla (kuten yleensä) ja pikkulenkeillä. Se pissasi kyllä muttei kakannut. Ajattelin yrittää myöhemmin uudestaan (väärin), ei mennyt viimeisimmästä ulkoilusta kuin hetki kun olkkarissa löyhysi pahalle, koira haisi pahalle, mutta kakkaa ei löytynyt mistään. Päätelmä: koira oli kakannut ja hotkinut paskaläjän suuhunsa. Käytin koiran ulkona, se pissasi, ei kakannut. Tultiin sisälle. Oltiin jo nukkumaan menossa, kun koira lörökakkasi jälleen, tällä kertaa eteisen oven eteen. Nyt ehdin siivota jätökset ennen kuin Kikin Huoltopalvelu hotki homman.

Taas lisää koiran ulkoiluttamista, mutta lopulta oli pakko mennä jo nukkumaan. Ei ehditty pitkäänkään nukkua, kun herättiin siihen, että haisi ihan sairaan pahalle ja koira nassuttimassutti jotain, nousin ylös mutta en ehtinyt näkemään tämänkertaisesta tuotoksesta mitään muuta kuin sen mitä Kikin viltille oli tahraksi jäänyt. Vein viltin pyykkiin ja luutusin hieman lattiaa ja menin takaisin nukkumaan. Seuraava lörökakka taisi tulla vasta aamuyön tunteina, sen ehdin sitten jo siivoamaan lattialta. 

Ei mitään hajua mikä sekoitti pennun vatsan. Toisaalta se syö ulkona vaikka mitä, joten onkait niitä mahdollisuuksia vaikka millä mitalla. Tänään aamun jälkeen kakkoja ei ole tullut sisälle ja niiden koostumuskin on muuttunut hieman kiinteämmäksi, eli ehkä ensi yönä ei tarvitse nukkua kakan hajussa?


Ei kommentteja: