torstai 5. toukokuuta 2016

Ulospyytäjä

Niin. Kiki on oppinut pyytämään ulos. Se tosin ei tarkoita sitä, että sillä olisi hätä. Tai ainakaan sitä, että se tekisi ulos niitä hätäasioitaan. Siitä nyt vain on kiva mennä ulos puutarhaa hoitamaan tai mitä milloinkin touhuamaan. Kikin "pyytäminen" ei ole aina niin hienovaraista. Se esim rappaa takapihan ovea / ovessa olevaa sälekaihdinta. Aika monta kertaa on sattunu niin, että koira on päässyt ulos, ulkona on hengailtu ja hengailtu ja lopulta tultu sisälle ja koira on lirauttanut sitten pissat sisälle ja joko mennyt nukkumaan tai leikkimään. 

Tänään mä kävin töissä ja Eetu oli koirien kanssa kotona. Sitä ennen kuitenkin käytin Kikin kahdella pikkukävelyllä ulkona. Eetu käytti Nemin normaalilla aamulenkillä. Päivällä koirat olivat käyneet kerran lenkillä ja jokusen kerran takapihalla. 

Alkuillasta Nemi kävi Eetun kanssa juoksemassa ja minä käytin Kikin kävelyllä. Sen jälkeen olen käyttänyt molemmat koirat pikkulenkillä ja Kiki on käynyt pari kertaa takapihalla (ensin ei pissannut, toisella kerralla pissasi). 

Sillä lenkillä millä olin (töitten jälkeen) kahdestaan Kikin kanssa niin saatiin muutamia mukavia harjoituksia tehtyä. Siis kun joku mopo rallasi meidän ohi ainakin kolme kertaa. Muut kulkijat olivat myös mielenkiintoisia. Jokunen koirakin nähtiin ja Kiki oli ihan nätisti :)

Ei kommentteja: