perjantai 13. toukokuuta 2016

Perjantairundi

Aamulla viideltä ylös ja Kikin kanssa takapihalle, pissas ja kakkas ja sitten takaisin nukkumaan. Seiskalta uudestaan ylös ja taas takapihalle. Sitten pakkasin koirien ruuat rasioihin ja ajelin niiden kanssa lipastolle. Eetu meni töihin ja yks työkaveri kävi Kikiä silittelemässä. Annoin koirille ruuat ja käytin niitä hieman kävelyllä. 









Kotiin päästyämme nostelin Kikin autosta ja päästin Nemin autosta. Olin jättänyt ruokarasiapussukan maahan kun otin koirat autosta, niin Kiki bongas sen ja kuljetti sitä ihan polleena kotio päin. Ja minä sitten yritin kännykällä ottaa siitä kuvia kun se oli niin hauskan näköinen :D















Sitten oltiin jokunen tunti kotona. Välillä käyttelin koiria takapihalla, lopulta sain aikaiseksi lähteä liikenteeseen taas ja sovin kaverin kanssa treffit Värttöön. Kiki sai taas siis uusia paikkakokemuksia sekä uus ihminen rapsutteli sitä jne. Nemi oli tietysti -taas- ihan intovauhkona vedestä eikä oikein tullut nättikäytöskoulutusta kakaralle ... Kiki meni Nemin perässä veteen, mutta ei ollut aiheesta niin innoissaan kun mitä Nemi ekan kerran pentuna veteen mennessään (no ehkä ei niin haittaa jos tuosta ei kasva ihan niin vesihullua kuin mitä Nemi on - ja toisaalta onhan se vielä mahdollista, että se tykästyy vedessä läträilyyn hieman vanhempana). Käytiin myös Värtön kahvilassa, sinne kun saa mennä koiran kanssa. Kun oltiin juotu kahvit (ja syöty pullat) niin leikin hieman Kikin kanssa karvavinkupatukalla ja Kiki oli heti ihan kympillä mukana meiningeissä :)








Samaisella reissulla kävin myös ostamassa Nemille punkkilääkettä ja koiranruokaa (Nutroja pari kiloa).

Lisäys:

Alkuillasta käytiin vielä Martsassa, mm tuolla:

Martsasta ajettiin lipaston kautta kotio. Kotona käytiin vielä yhdet iltalenkit (koirat erikseen) sekä joitain kertoja takapihalla.

Ainiinjoo, ja Kikistä poistettiin punkki. Pitää kysyä ell:ltä ens viikolla pentujen punkkilääkkeistä/litkuista.

Ei kommentteja: