sunnuntai 22. toukokuuta 2016

Rokotus

Käytin Kikin torstai-iltana Otuksessa (sittemmin Univet ja nykyisin Evidensia), jossa se sai ensimmäisen rokotuksensa. Olisin ostanut sille samalla lemmikkieläinpassin, mutta kuulemma vasta seuraava rokotus on sellainen mikä merkitään ko passiin, joten sitten siis saamme sen matkaan. Ilmeisesti seuraavalla kerralla olisi tarkoitus saada jokin pentupakettikin (nyt ei ollut oikean kokoisia pentupaketteja) - enpä tuollaisestakaan käytännöstä mitään tiennyt. Pentupaketeista eläinlekurilasta siis. Kiki kävi myös puntarilla ja painoi 4,2 kg - eläinlääkärin mukaan pentu oli hieman turhan hoikassa kunnossa, joten lupasin isontaa kakaran ruoka-annoksia. Katsellaan sitten seuraavalla ell käynnillä, että olenko osannut antaa paremman määrän sapuskaa koiralle. 

Kiki oli oma itsensä myös eläinlääkärissä. Eli tunki itsensä kaikkialle. Mm hoitotoimenpidehuoneen kaapin alle. Siinä kohtaa kun ell-Tiina kuunteli Kikin sydämen niin pentua hieman jänskätti ja se hyppäsi mua vasten (oli pöydällä). Rokotuspiikkiä laitettaessa Tiina pisti pöydälle muutaman koiranruokahipsukkeen...

jatkuu joskus - Kiki-kriisi taas vaihteeksi.

edit. 22:58

eli siis Kiki ei hoksannut mitään rokotuspiikkiä kun söi samalla jotain koiranruokanappuloita ja sai niitä vielä piikin laiton jälkeenkin.

Tiedustelin lekurilassa myös, että mikä olisi mahdollisesti passeli punkkilääkitys (ts estoaine) tommoselle pikkupennulle. Ko ainetta ei Otukesta löytynyt, joten kävin lauantaina Kiimingin apteekista hakemassa Kikillekin Bayvantic'ia (4-10 kilosille), joka laitettiin pennulle tänään (ts eka annos).


Ei kommentteja: