perjantai 14. toukokuuta 2010

Satoi ja paistoi


Viitaten aiempaan kirjoitukseeni "tietää mitä tehdä kun ajelee hallille/kentälle satoi tai paistoi", niin tänään on sekä satanut että paistanut aurinko ja välillä jopa molempia yhtäaikaa  Ihmeellinen toukokuu, kun pahimmillaan tänään mittari on näyttänyt +28 astetta! Ei ole (ruotsin)lapinkoiran keli tämä, ei totta totisesti.

Noh, kävin kuitenkin koirien kanssa Martinniemessä. Lenkki -> lyhyt reeni molempien kanssa -> lenkki ja kotiin.

Nemin kanssa tein puolikkaat kepit vinoilla kulmilla/lähestymisillä palkka lopussa - kummatki puolet kerran. Yks eteenmeno harkka, rimat 35 cm (putki ja pari hyppyä) - siinäkin palkka lopussa. Keinua hihnan kanssa niin että otettiin vähän vauhtia kauempaa. Lisäksi suurinpiirtein tusinan verran puomin alastulokontakteja, hihnan kanssa ja loppupalkalla. Siis ensin tein puolisen tusinaa, sitten keinua ja sitten Nemi ootille ja Merrin reenit ja sitten vielä vähän puomia (ja nuo pikkuset pujo+eteen reenit).

Nemi teki hyvin nuita kontakteja 9/10 kerrasta pisti tassut just niin kuin halusin ja pysyi kunnes vapautin. Tosin välillä ei lähtenyt "saa" käskyllä vaan vasta kun sanoin "saa.. mennä".

Merrin kanssa lähtöreeniä, siis paikallaan pysymistä kun viimeksi varasti molemmat lähdöt kisoissa. Eteenmenoa, takahyppelyä, välistävetoa ja puolikkaita keppejä niin että joko olin koko ajan maalissa tai lähdössä. Namikuppi ootti pujon päässä. Hyvä vauhti oli koiralla olinpa minä kummassa paikassa tahansa

Ei kommentteja: