perjantai 28. toukokuuta 2010

Ruåtsalaiståkåt käynnistyivät taas tälle kautta


Käytiin likkojen kanssa toksuttelemassa Tuijan & Karkin seurassa Kuivasjärven koulun kentällä eilen päivällä. Saatiinkin kivasti häiriöreeniä tehtyä kun samaan aikaan samaisella kentällä oli joku poikien liikuntatunti menossa - eli harkkasivat pesäpallo heittelyä & kopittelua. Siinä oli Merrinkin mieli koetuksella kun pallo lensi ihan liki sitä - tai kun pojilla oli joku kunto tms testi menossa ja juoksivat kenttää ympäri...

palailen tarkemmin asiaan myöhemmin.





Nyt on myöhemmin eli 01.06.10 klo 19:19

Nemille seuraamista, luoksetuloa ja jäävät. Kaikissa näissä koiruus oli aika priimus.

Lisäksi Tuija opetti sille noutoa, ja itekin hieman. Pito reeniä pitäisi tehdä vaan enemmän, ehkä se siitä juonen päästä saisi joskus kiinni..

Merrille sitten kaikenlaista vähän enemmän.

Kuten ruutua. Tuijalla onneksi oli ruututörpöt. Matolla naksuttelua ja sitten kohteessa maate ja palkka sinne. Jos ja kun otin etäisyyttä niin koira rupesi huutamaan. Tein irtoavuutta ruutuun palkan avulla - ja irtosihan se sitten.

Tunnaria. Vein tunnarikapulan kentän reunalle/ojaan ja kätkin sitä heinikkoon/lehtien alle. Tämä harkka meni aika upeesti.

Seuraamista. hyvä meno, jjee jee.

Pari jäävää, ok:sti.

Kaukoja. Aiemmin Päivin neuvomalla tavalla, eli joko odotin tovin tai palasin koiran vierelle ennen kuin vapautin palkalle. Toimi nyt hyvin, eli koira ei hätkässy kohti namirasiaa liian aikasten.

Luoksetuloa. Havaitsin, että sillä on väliä onko käsi nyrkissä vain auki. Nyrkissä ei pysänny, auki pysäs. Sitten läpijuoksu luoksareita, ihan kiva vauhti oli koiralla.

Noutoa. Metallista ja tavallista. Muuta erityistä en ko reeneistä muista kuin sen, että yhellä kerralla Merri vei noutokapulan Tuijalle...

Paikallaolo. Mentiin mettään piiloon. Kertaalleen Merri nousi ylös. Että se on sitkassa tuo tapa...

Ei kommentteja: