maanantai 17. toukokuuta 2010

Kesä-halli


Kävin eilen tekemässä Nemin kanssa kontaktisulkeisia. Eli ensin puomia yksistään irtonaisena 6 kertaa; kolmesti molemmilta puolilta. Juoksin ohitte puomista. Viis kertaa kuuesta Nemi pisti suoraan tassut maahan ja sillä yhellä kerralla korjas itte ilman erillistä huomauttelua. Aluksi tein niin, että pidin koiraa pannasta kiinni ja pidin kauempana ja hoin sille "puomi, puomi, puomi" niin että se oli ihan intopiukeena syöksymässä esteelle. Vauhti oli siis hyvä ja tein erinäisiä hytkähtelyjä ja sanallista hölinää ja koira kesti sen ihan hyvin. Lisäksi tein pari kertaa puomin ilman loppukäskyä eli kirraata ja ihan hyvin koira teki sillonkin. Eipä ollu loppuosio esteesta, pysäys tms, riippuvainen siitä millon mä auon suutani.

Sitten pidin vähän taukoa ja otin aan 2 kertaa hihnan kanssa. Pistin palkan loppuun (puomilla vein palkan vasta sitten namilautaselle kun koira oli pysännyt loppuasentoon). Hyvin meni. Kesti mun liikkeet ja pulinat. Sitten taas hieman taukoa ja loppuun vielä a 2 kertaa irti.

Se oli Nemin sunnuntai reenailu.

Merrin kanssa reenasin takaaleikkauksia palkalla, eteenmenoa palkalla, pirkotusta, aata, kääntöä renkaalla ja jotain hulipali-rataa.

Ei kommentteja: